“Bulevardin klinikalla on ollut iso rooli siinä, että ammattilaisurani on jatkunut näin pitkään.”

Vuosien varrella ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström on saanut Bulevardin klinikalta apua monenlaisiin vaivoihin: molemmat kyynärpäät ja toinen ranne on operoitu, kortisonipistoksia on annettu, ja hän on saanut apua selkä- ja leukavaivoihin. Kilpailuja varten tarvittavat magneettikuvat ja verikokeet ovat hoituneet asianmukaisesti.

Evan mukaan Bulevardin klinikan palvelu on mutkatonta, asiantuntevaa ja hoitoon pääsee nopeasti. “Jokaista kohdellaan kuin hän olisi klinikan ainoa potilas ja asiat selvitetään perin pohjin”, Eva kiittelee.

Jo yli kymmenen vuotta Evan luottolääkäri on ollut Carl “Kalle” Lybäck. “Kalle on ollut mukana monissa tilanteissa ja aina olen voinut luottaa häneltä saamaani apuun”, sanoo Eva. Urheilija painottaa myös lääkärin henkistä tukea. Esimerkiksi ennen EM-kisoja Eva kärsi rajusta vatsataudista. Pitkä puhelinkeskustelu Kallen kanssa vakuutti Evan siitä, että hän pystyy nousemaan kehään. Eva voitti ensimmäisenä suomalaisena naisena Euroopan mestaruuden. Vuonna 2015 Evasta tuli ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Eva on tämän jälkeen säilyttänyt mestaruusvyönsä vuosina 2016-2018.

Bulevardin klinikka jatkaa Evan kannustamista ja kiittää edelleen jatkuvasta yhteistyöstä!

Kuvassa Eva ja Carl.