“Bulevardin klinikalla on ollut iso rooli siinä, että ammattilaisurani on jatkunut näin pitkään”, kertoo ammattilaisnyrkkeilijä Eva Wahlström.

Vuosien varrella Eva on saanut Bulevardin klinikalta apua monenlaisiin vaivoihin: molemmat kyynärpäät ja toinen ranne on leikattu, lukuisia kortisonipistoksia on annettu, selkä- ja leukavaivoja on ratkottu. Kilpailuja varten tarvittavat magneettikuvat ja verikokeet ovat nekin aina hoituneet asianmukaisesti.

Evan mukaan Bulevardin klinikan palvelu on mutkatonta, asiantuntevaa ja hoitoon pääsee nopeasti. “Jokaista kohdellaan kuin hän olisi klinikan ainoa potilas ja asiat selvitetään perin pohjin”, Eva kiittelee.

Jo yli kymmenen vuoden ajan Evan luottolääkäri on ollut Carl “Kalle” Lybäck. “Kalle on ollut mukana monissa tilanteissa ja aina olen voinut luottaa häneltä saamaani apuun”, sanoo Eva. Urheilija painottaa myös lääkärin henkisen tuen merkitystä. Ennen vuoden 2012 EM-kisoja Eva kärsi rajusta vatsataudista. Pitkä puhelinkeskustelu Kallen kanssa vakuutti Evan siitä, että hän pystyy nousemaan kehään. Eva voitti ensimmäisenä suomalaisena naisena Euroopan mestaruuden.

Vuonna 2015 Evasta tuli ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Eva on tämän jälkeen säilyttänyt mestaruusvyönsä vuosina 2016-2018.

Kuvassa Eva ja Carl Lybäck.