Bulevardin klinikka on IFin, LähiTapiolan, Folksamin ja Vektorin kumppanuussairaala. Hoidamme myös kaikkien muiden suomalaisten ja useiden ulkomaisten vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

Eräänlainen perusvakuutus on tapaturmavakuutus, joka korvaa selkeiden tapaturmien aiheuttamat tutkimus- ja hoitokulut. Vakuutuksissa on maksimikorvaussumma vahinkoa kohden ja summa riittää lähes aina suurimpiin tutkimus- sekä hoitokuluihin yksityissektorin kustannusten mukaan. Sama korvaussumma on käytettävissä aina uuteen vahinkoon uudelleen.

Vaivat voivat olla myös rasitus- tai sairausperäisiä. Tällöin tapaturmavakuutus ei tutkimusta ja hoitoa korvaa lainkaan. Tällaista tilannetta varten voi varautua ottamalla sairaus(hoito)kuluvakuutuksen, joka korvaa kaikkien sairauksien tutkimuksen ja hoidon myös yksityissektorilla.

Matkoilla voi turvata hoitokulujen korvaamisen ottamalla matkavakuutuksen. Vakuutus voi olla matkakohtainen tai jatkuva.

Kaikki vakuutusyhtiöt myöntävät maksusitoumuksia kalliisiin tutkimus- ja hoitotoimenpiteisiin, jolloin lääkäriasema voi laskuttaa vakuutusyhtiötä suoraan. Kyseinen käytäntö on merkittävä etu, kun vamma vaatii tällaisia kalliimpia tutkimuksia tai toimenpiteitä. Lääkäri hakee maksusitoumuksen E-lausunnolla.