Peräpukamat ja muut peräaukon sairaudet

Mehiläinen Bulevardi on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Kirurgimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia peräaukon vaivojen hoitamisessa. Heidän taidollaan kyseiset vaivat saadaan parhaalla tavalla selvitettyä. 

Jokaisella on joskus oireita peräaukossa. Usein ajatellaan, että syynä on peräpukamat. Oireet voivat kuitenkin johtua monista eri syistä. Muu syy voi olla haavauma, mustelma, limakalvon ulosluistaminen, fisteli eli kanava peräsuolesta iholle ja kasvaimet. Vaiva kannattaa tulla näyttämään kirurgillemme, jotta oikea diagnoosi saadaan tehtyä.

DIAGNOOSIN VARMISTUS

Diagnoosi varmistetaan normaalisti kirurgin vastaanottokäynnillä kliinisesti tutkimalla. Erittäin harvoin tarvitaan lisätutkimuksia.

KIRURGIN konsultaatio – Kerro TILANTEESTASI asiantuntijallemme

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme

Mehiläinen Bulevardilla peräpukamaleikkauksia ja kumiligatuurahoitoja poliklinikalla tekee kirurgi Ilari Airo lähes 30 vuoden ja tuhansien leikkausten kokemuksella. Kumiligatuurahoitoja poliklinikalla tekee kirurgi Petteri Lehtonen.

“Leikkaustekniikka mahdollistaa paluun normaaliin arkeen nopeasti ja vaivan uusiminen on erittäin harvinaista.” – Ilari Airo, kirurgi

Prosessi – suunnittelu, toimenpide ja toipuminen


Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa kirurgin tavallisesti ennen leikkausta vastaanotolla. Kirurgin vastaanotolla käydään läpi käytettävä leikkaustekniikka ja leikkauksen tavoitteet, mahdolliset komplikaatiot ja riskit, ja jatkokuntoutus.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään nukutuksessa. Potilas pääsee kotiin samana päivänä ja seuraavasta päivästä alkaen ei ole mitään rajoituksia.