Nivuskipu

Mehiläinen Bulevardi on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Kirurgimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia nivusvaivojen saralla. Heidän taidollaan nivusvaivat saadaan parhaalla tavalla hoidetuksi. Hoidamme myös urheilijan nivusvaivoja.

Erittäin yleinen nivusvaivan syy on tyrä. Miehistä jopa 40% kärsii tästä vaivasta elämänsä aikana.

Tyypillinen oire on epämiellyttävä tunne, käteen tuntuva ja lopulta näkyvä pullistuma sekä kivut. Kyseessä ei ole repeytyminen, vaan lihaskalvon venyminen.

Perussyy on nivusen rakenteellinen heikkous, eikä esimerkiksi ammatilla ole merkitystä tyrän syntyyn.

NIVUSKIVUN HOITO

Tyräkivun hoitamiseksi ainoa keino on leikkaushoito. Tähystystekniikalla tehtynä tulokset ovat ylivertaisia. Venynyt lihaskalvo korvataan venymättömällä materiaalilla, johon ei liity allergisia reaktioita, ja leikkauksen jälkeen ei ole mitään rajoituksia rasituksen suhteen. Potilas voi heti palata normaaliin arkeen.

DIAGNOOSIN VARMISTUS

Diagnoosi varmistetaan normaalisti kirurgin vastaanottokäynnillä kliinisesti tutkimalla. Erittäin harvoin tarvitaan lisätutkimuksia.

KIRURGIN konsultaatio – Kerro TILANTEESTASI asiantuntijallemme

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme

Mehiläinen Bulevardilla tyräleikkauksia tähystämällä tekee kirurgi Ilari Airo lähes 30 vuoden ja tuhansien leikkausten kokemuksella.

“Leikkaustekniikka mahdollistaa paluun normaaliin arkeen nopeasti ja vaivan uusiminen on erittäin harvinaista.” – Ilari Airo, kirurgi

PrOsessi – suunnittelu, toimenpide ja toipuminen


Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa kirurgin tavallisesti ennen leikkausta vastaanotolla. Kirurgin vastaanotolla käydään läpi käytettävä leikkaustekniikka ja leikkauksen tavoitteet, mahdolliset komplikaatiot ja riskit, ja jatkokuntoutus.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään nukutuksessa. Potilas pääsee kotiin samana päivänä ja seuraavasta päivästä alkaen ei ole mitään rajoituksia.