Napatyrä ja muut tyrät

Mehiläinen Bulevardi on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Kirurgimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia tyrävaivojen saralla. Heidän taidollaan napa- ja muut tyrät saadaan parhaalla tavalla hoidetuksi.

Napatyrän ensioire on usein kipu ja vähitellen navan kohdalle tulee näkyvä pullistuma. Muita tyriä voivat olla leikkaushaavoihin tulleet tyrät.

TYRIEN HOITO

Napatyrän ja haavatyrän hoitamiseksi ainoa keino on leikkaushoito. Tähystystekniikalla tehtynä tulokset ovat ylivertaisia. Tähystystekniikalla verkkoa käyttäen oireet häviävät nopeasti ja paluu normaaliin elämään mahdollistuu heti. Kosmeettinen etu saavutetaan tähystysleikkauksella, jolloin keskelle vatsaa ei tule haavaa.

DIAGNOOSIN VARMISTUS

Diagnoosi varmistetaan normaalisti kirurgin vastaanottokäynnillä kliinisesti tutkimalla. Erittäin harvoin tarvitaan lisätutkimuksia.

KIRURGIN konsultaatio – Kerro TILANTEESTASI asiantuntijallemme

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme

Mehiläinen Bulevardilla tyräleikkauksia tähystämällä tekee kirurgi Ilari Airo lähes 30 vuoden ja tuhansien leikkausten kokemuksella.

“Leikkaustekniikka mahdollistaa paluun normaaliin arkeen nopeasti ja vaivan uusiminen on erittäin harvinaista.” – Ilari Airo, kirurgi

PRosessi – suunnittelu, toimenpide ja toipuminen


Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa kirurgin tavallisesti ennen leikkausta vastaanotolla. Kirurgin vastaanotolla käydään läpi käytettävä leikkaustekniikka ja leikkauksen tavoitteet, mahdolliset komplikaatiot ja riskit, ja jatkokuntoutus.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään nukutuksessa. Potilas pääsee kotiin samana päivänä. Nivustyrästä on sairausloma yleensä 7-10 vuorokautta.

Tervetuloa Bulevardin klinikan hyvään hoitoon!