Erektiohäiriö

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Erektiohäiriöihin erikoistunut, kokenut urologi Timo Hakala on aloittanut vastaanotto- ja leikkaustoiminnan nyt myös Helsingissä, Bulevardin klinikalla. Erektiohäiriöiden hoitoon on nyt saatavilla uusi matalaenerginen, lääkkeetön ja kivuton ultraääniterapia -hoitosarja ainoana Suomessa.

Tutkittu ja turvallinen hoitomuoto potenssivaivoihin

Matalaenergistä ultraääniterapiaa on jo yli 30 vuotta käytetty muun muassa hapen puutteesta johtuvissa sydänperäisissä ongelmissa sekä luuston luutumisongelmissa hyvin tuloksin.
Hoitomuodon on todettu jo aiemmin parantavan sekä sydänlihaksen että luun verenkiertoa ja nyt myös peniksen verenkiertoa, mikä on tärkeintä kunnon erektiolle ja erektion kestolle. Hoitoa on kokeiltu eri tutkimuksissa ja käytännössä jo viiden vuoden ajan ja erinomaisin tuloksin.

Timo Hakala käyttää erektiohäiriöiden hoidossa matalaenergistä ultraääniterapiaa, joka on muuttanut jo yli sadan eri-ikäisen miehen elämän. Erektiohäiriöihin laitteen teho on todistettu vuosia kestäneissä kansainvälisissä tutkimuksissa. Euroopan Urologiyhdistyksen kokouksessa laite sai välittömän suosituksen erektiohäiriöiden käyttöön.

Erektiota parantava vaikutus perustuu ultraääniterapiaan

Erektiohäiriöiden hoidossa ultraääniterapialla lisätään paisuvaiskudoksen verisuonitusta. Tällöin alueelle saadaan virtaamaan enemmän verta, ja erektio paranee merkittävästi.

Urologi Timo Hakala on hoitanut tällä menetelmällä yli 200 miestä – ja yli 90% heistä on tyytyväisiä tulokseen.

6 hoitokertaa auttaa erektion hoitoon

Hoitokertoja on kuusi, ja yksi hoito kestää noin 20 minuuttia. Hoitoja voi ottaa 1-2 kertaa viikossa tai harvemmin – oman aikataulun mukaan. Teho on usein nähtävissä muutaman kuukauden kuluttua ultraääniterapian aloittamisesta. Hoidon teho on tutkimuksissa ja käytännössä säilynyt usean vuoden ajan.

Hinta

Erektiohäiriön hoito ultraäänellä (sis. 6 hoitokertaa) 1 782, 60 € (Kela-korvauksen jälkeen) *
*Hinta on kokonaishinta sisältäen palvelumaksut