Urheiluvammat

Olemme urheiluvammojen hoidon erikoisosaajia. Hoidamme kaiken tasoisia liikkujia kuntoilijoista olympiatason urheilijoihin. Vuosien aikana olemme hoitaneet yli 30 000 urheiluun liittyvää vaivaa.

Olemme rakentaneet hoitopolkumme urheilijoilta saatujen kokemusten perusteella. Urheilijoille on avainasia saada välittömästi diagnoosi, yksilöllinen hoito ja täsmällinen kuntoutus palatakseen pikaisesti takaisin kilpakentälle. Tehokas hoitopolku on kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Urheiluvammat ja -vaivat lisääntyvät jatkuvasti väestön vanhetessa, urheillessa enemmän ja monipuolisemmin. Myös hoitotekniikat kehittyvät nopeaan tahtiin. Panostamme joka päivä siihen, että olemme kehityksen kärjessä tarjoten uusimmat hoito- ja tutkimusmenetelmät.

Huippu-urheilijoiden arvostama

Vastaamme lukuisten maamme huippu-urheilijoiden terveysasioista toimimalla Urhea:n virallisena yhteistyökumppanina. Bulevardin klinikka toimii lisäksi monien urheiluseurojen ja yksilöurheilijoiden, mm. huippunyrkkeilijöiden Eva Wahlström ja Edis Tatli yhteistyökumppanina.

Palvelemme asiakkaitamme täyden palvelun periaatteella. Järjestämme kaikki tarvittavat tutkimukset ja hoidot. Opastamme tarvittaessa vakuutusasioissa.

Bulevardin klinikalla Sinua palvelevat ortopedian ammattilaiset dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jan Lassuksen johdolla. Tule ortopedimme konsultaatioon! Konsultaatio ei sido Sinua mihinkään.

Hinnasto

Erikoislääkäri 20 minuuttia 70-120 €
Erikoislääkäri 30 minuuttia 132 €
Erikoislääkäri 40 minuuttia 154 €
Erikoislääkäri lausunnot 30-90€