Urheiluvammat

Olemme urheiluvammojen hoidon erikoisosaajia. Hoidamme kaiken tasoisia liikkujia kuntoilijoista olympiatason urheilijoihin. Olemme hoitaneet yli 30 000 urheiluun liittyvää vaivaa. Ortopedimme konsultaatio on täysin sitoumukseton. 

Olemme rakentaneet hoitopolkumme urheilijoilta saatujen kokemusten perusteella. Urheilijoille on avainasia saada välittömästi diagnoosi, yksilöllinen hoito ja täsmällinen kuntoutus palatakseen pikaisesti takaisin kilpakentälle. Tehokas hoitopolku on kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Urheiluvammat ja -vaivat lisääntyvät jatkuvasti väestön vanhetessa, urheillessa enemmän ja monipuolisemmin. Myös hoitotekniikat kehittyvät nopeaan tahtiin. Panostamme joka päivä siihen, että olemme kehityksen kärjessä tarjoten uusimmat hoito- ja tutkimusmenetelmät.

Huippu-urheilijoiden arvostama

Vastaamme lukuisten maamme huippu-urheilijoiden terveysasioista toimimalla Urhea:n virallisena yhteistyökumppanina. Bulevardin klinikka toimii lisäksi monien urheiluseurojen ja yksilöurheilijoiden, mm. huippunyrkkeilijän Edis Tatli yhteistyökumppanina.

Palvelemme asiakkaitamme täyden palvelun periaatteella. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita ja opastamme tarvittaessa vakuutusasioissa.

Otathan vastaanotolle tullessasi mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi,ajokortti tai henkilökortti) ja muista myös Kela-kortti, niin saat suorakorvauksen heti maksamisen yhteydessä.

Hinnasto

Erikoislääkäri 20 minuuttia 80-130 €
Erikoislääkäri 30 minuuttia 149 €
Erikoislääkäri 40 minuuttia 189 €
Erikoislääkäri lausunnot 30-90€