Työterveyspalvelut

Moni yritys kokee työterveyshuollon vain pakollisena kulueränä. Me haluamme sen sijaan olla asiakasyrityksillemme kumppani, joka istuu pöydän samalla puolella työnantajan ja työntekijöiden kanssa.

Työhyvinvointi

Hyvinvoivassa työyhteisössä jokaisella on hyvä olla. Haasteita tulee vastaan, mutta ne ratkotaan yhdessä. Autamme asiakasyrityksiä suunnittelemaan parempia sekä joustavampia toimintatapoja. Tavoitteena on, että jokaisella olisi työhyvinvointi ja työturvallisuus taattuna. Työntekijöiden terveydestä huolehditaan ennaltaehkäisevästi ja kokonaisvaltaisesti. Tarvittaessa autamme kuntoutuksen järjestämisessä. Pyrimme kokonaisvaltaiseen yritysten, yrittäjien ja työntekijöiden hyvinvointiin, joka näkyy myös yrityksen menestyksenä.

Tuottavuus

Työhyvinvointi on ihmisten ja työyhteisön jatkuvaa kehittämistä. Tutkimusten mukaan työhyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus ja myönteinen yhteys yritysten tulosmittareihin kuten tuottavuuteen sekä asiakastyytyväisyyteen.

Työterveyspalveluiden sopimusmalli

Olemme tehneet erittäin yksinkertaisen sopimusmallin. Työterveyshuollon sopimuksiimme kuuluu lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoinen sairaanhoito ja lähetteellä tarvittavat tutkimukset sekä erikoislääkärikonsultaatiot hoitovastuun aina säilyessä työterveyslääkärillä. Ei vuosimaksuja, vaan maksat palveluistamme käytön mukaan. Käytössäsi on kaksi lääkäriasemaa: Bulevardin klinikka ja Klinikka1 lääkäriasema Myllypurossa.

Työterveyshuollon palvelut tuotetaan yhteistyössä Klinikka 1:n kanssa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Klinikka1
040 2142 207, vastaanotto@klinikka1.fi