Selkävaivat

Bulevardin klinikka on lääkärikeskus ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Ortopedimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia selkävaivojen hoidossa. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. 

Selkäranka on rakenteellinen kokonaisuus, joka muodostuu 33 nikamasta, niiden välisistä nivelistä, jänteistä ja lihaksista. Monimutkainen rakenne ja länsimaiset elintavat altistavat rangan monenlaisille vaivoille. Selkävaiva kannattaa tulla näyttämään ortopedillemme, jotta oikea diagnoosi saadaan tehtyä.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.” – Asiakkaan kertomaa

Selkävaivat

Selässä esiintyy rasitus- ja kulumavaivoja. Jännitysniska on yleisin rangan alueen vaiva, jota esiintyy etenkin päätetyötä tekevillä. Välilevytyrä on yleinen alaselän alueella ja aiheuttaa kipua sekä joskus halvausoireita. Nikamien kivulias yliliikkuvuus, vaikea-asteinen nikamien vinous, nikama murtuma tai sen kivulias jälkitila ovat myös tavallisia vaivoja.

ORTOPEDIMME – SELKÄVAIVOJEN asiantuntijat

ORTOPEDIN KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tervetuloa ortopedimme konsultaatioon. Ortopedin kanssa voit avoimesti keskustella kaikesta hoitoosi liittyvästä ja hoitopäätös tehdään aina kanssasi yhteisymmärryksessä. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään. Konsultaatiokäynnin hinta on alk. 110 € + 20,50 € toimistomaksu. Vastaanoton kesto on 20 min.

HINNASTO

Ortopedin vastaanottokäynti 20 min alk. 110 €
Ortopedin lausunto 30 – 90 €
Lannerangan välilevytyrän poisto alk. 5 200 €
Lannerangan ahtauman poisto alk. 7 000 €
Hintoihin lisätään toimistomaksu 20,50 € (sis. eReseptin). Hintoihin tulee lisäksi mahdolliset tarvikkeet ja implantit.

PROSESSI

Tapaaminen erikoislääkärin kanssa

Saapuessasi erikoislääkärin vastaanotolle, tilanteeseesi paneudutaan keskustelemalla ja selkä tutkitaan erilaisilla testeillä. Usein diagnoosi varmistetaan röntgen- ja/tai magneettitutkimuksella. Harkinnan mukaan otetaan lisäksi perusverikokeita.

Selän vaivoja hoidetaan pääsääntöisesti lääkkeillä ja fysioterapialla. Joissakin tapauksissa annetaan pistoshoitoja kipualueille. Leikkaushoito on avuksi, jos vaiva pitkittyy tai pahenee, tai jos ilmenee vaikeita hermo-oireita.

Toimenpide

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Tervetuloa Bulevardin klinikan hyvään hoitoon!