Polvivaivat

Mehiläinen Bulevardi on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Ortopedimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia polvivaivojen hoitamisessa. Heidän taidollaan kyseiset vaivat saadaan parhaalla tavalla selvitettyä. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. 

Polvi on yleisimmin hoitoa vaativa nivel. Polven vamma voi tulla arjessa, työelämässä tai urheilussa. Polvi voi kipeytyä liiallisesta tai epäsopivasta rasituksesta. Polven vaivat voivat myös liittyä ikääntymiseen. Polvivaivat ovat useimmiten hyvin hoidettavissa. Vaiva kannattaa tulla näyttämään ortopedillemme, jotta oikea diagnoosi saadaan tehtyä.

“Tarkka diagnoosi on avainasia, jotta polven oikea hoito voidaan toteuttaa ja polvi saadaan kuntoon.” – Jan Lassus, dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

POLVIKIVUN HOITO

Tavallisimmat hoitomuodot ovat lääkitys, fysioterapia ja injektiot. Joskus tarvitaan leikkaushoitoa.

Polvikivut voivat johtua myös nivelrikosta, joka on ihmisen yleisin nivelsairaus. Sen oireina on rasitukseen liittyvä kipu ja vaihteleva turvotus. Nivelrikko on etenevä ja paheneva vaiva, jonka oireita voimme kuitenkin lievittää oikealla hoidolla. Myöhemmässä vaiheessa polven keinonivelhoito on tarpeen liikuntakyvyn säilyttämiseksi.

DIAGNOOSIN VARMISTUS

Diagnoosi varmistetaan ortopedin vastaanottokäynnillä kliinisesti tutkimalla. Tarvittaessa otamme lisäksi röntgen- tai magneettikuvan, joiden vastaukset saat seuraavalla vastaanottokäynnillä tai puhelimitse.

Asiantuntijan apuun kannattaa turvautua pian ja etenkin, jos onnettomuuden jälkeen ei pysty varaamaan raajalle painoa, vammakohta turpoaa, tai on liikerajoitteinen. Oikea ja tarkka diagnoosi mahdollistaa parhaan hoidon ja nopeimman toipumisen.

ORTOPEDIMME – POLVIVAIvojen asiantuntijat

Bulevardin klinikan ortopedeilla on vuosikymmenten kokemus polvivaivojen hoitamisesta.

ORTOPEDIN KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tervetuloa ortopedimme konsultaatioon. Ortopedin kanssa voit avoimesti keskustella kaikesta hoitoosi liittyvästä ja hoitopäätös tehdään aina kanssasi yhteisymmärryksessä. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.” – Asiakkaan kertomaa

Prosessi – suunnittelu, toimepide ja toipuminen

Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa kirurgin ennen leikkausta vastaanotolla. Kirurgin vastaanotolla käydään läpi käytettävä leikkaustekniikka, leikkauksen tavoitteet, mahdolliset riskit ja komplikaatiot, sekä jatkokuntoutus.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään joko selkäydinpuudutuksessa tai nukutuksessa, jotkut toimenpiteet ovat mahdollisia myös paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen jälkeen pääsee kotiin useimmiten samana päivänä.

Tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!