Olkapäävaivat

Bulevardin klinikka on lääkärikeskus ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Olemme olkapäävaivojen erikoisosaajia. Ortopedimme ovat hoitaneet yli 20 000 olkapäävaivaa.

Olkapään vaivat ovat selkäongelmien lisäksi toiseksi yleisin työikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivoista: ne voivat syntyä esimerkiksi rasituksesta, liian vähästä liikunnasta tai onnettomuudesta. Usein olkapäävaivat paranevat kuntoutuksella ja lääkehoidolla, mutta joskus tarvitaan leikkausta.

“Olkapään hoitomuodot ovat kehittyneet viime vuosina. Huippu-urheilijatkin palaavat entiseen tasoonsa myös isomman olkapäävamman jälkeen.”- Jan Lassus, ortopedian ja traumatologian dosentti

Ortopedimme – olkapäävaivojen asiantuntijat

MILLOIN LÄÄKÄRIIN?

Olkapäätä kannattaa näyttää ammattilaiselle, jos sen toiminta onnettomuuden jälkeen ei palaudu, liikeradat ovat rajoittuneet tai sitä särkee myös levossa. Asiantuntijamme tutkii olkapääsi ja tarvittaessa varmistaa diagnoosin röntgen- tai magneettikuvauksella. Usein hoito aloitetaan fysioterapialla.

Lue lisää olkapäävaivoista

Lue lisää yläraajavaivoista

HINNAT – MITÄ OLKAPÄÄN LEIKKAUS MAKSAA?

Erikoislääkäri 20 minuuttia 70 – 120 €
Erikoislääkäri 30 minuuttia 132 €
Erikoislääkäri lausunnot 30 – 90 €
Metallin poistot alkaen 713 €
Tähystysleikkaus 2 667 €
Kiertäjäkalvosimen ompelu tai uudelleen kiinnitys tähystyksellä 4 800 €
Olkanivelen sijoiltaanmenon tai nivelsidevamman korjaus tähystyksellä 4 900 €

 

““Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”- Asiakaspalaute 01/2018

PROSESSI

Olkapääleikkaus

Jos fysioterapia, lääkitys tai pistoshoidot eivät tuo helpotusta olkaasi, voi leikkaus auttaa – olkapään vaivat ovat oikein valituilla menetelmillä hoidettavissa. Teemme lähes kaikki olkapään leikkaukset tähystämällä, jonka etuna on nopea toipuminen.

Toimenpide

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.