Metallin poistot

Bulevardin klinikka on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Erikoislääkärimme suorittavat metallien poistoja. Metallin poistaa yleensä saman alan erikoislääkäri, joka on suorittanut alkuperäisen leikkauksen. 

Useissa leikkauksissa käytetään nykyään metallia kudosten kiinnityksessä. Metalleista ei ole pääsääntöisesti haittaa. Suuret ja paikallisärsytystä aiheuttavat metallikiinnittimet on kuitenkin syytä poistaa.

Toimenpide on pääsääntöisesti selkeästi pienempi ja toipumisaika lyhyempi kuin alkuperäisessä leikkauksessa. Pienemmät metallit poistetaan paikallispuudutuksessa ja suuremmat anestesiassa.

Metallit voidaan poistaa, kun vaiva tai vamma on hyvin parantunut. Tavallinen poistoajankohta on aikaisintaan vuoden kuluttua ensimmäisestä leikkauksesta.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.” – Asiakkaan kertomaa

Miten toimin, jos minulla on metallikiinnitys?

Ennen poistoa on hyvä käydä lääkärin vastaanotolla. Usein hoidettavasta alueesta otetaan röntgenkuva ennen toimenpidettä. Tällä varmistetaan alkuperäisen vaivan parantuminen ja metallikiinnittimen kunto.

ERIKOISLÄÄKÄRIMME

ORTOPEDIN KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tervetuloa ortopedimme konsultaatioon. Ortopedin kanssa voit avoimesti keskustella kaikesta hoitoosi liittyvästä ja hoitopäätös tehdään aina kanssasi yhteisymmärryksessä. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään. Konsultaatiokäynnin hinta on alk. 130 € + 24,60 € palvelumaksu (sis. 2,10€ Kanta-maksun). Vastaanoton kesto on 20 min.

HINTa – MITÄ METALLIN POISTOLEIKKAUS MAKSAA?

Bulevardin klinikan Terveystili on joustava ja vaivaton tapa rahoittaa leikkaukset ja hoitotoimenpiteet.

alv. 24 % Bulevardin klinikan Terveystili*
Ortopedin vastaanottokäynti 20 min alk. 130 €
Metallin poistoleikkaus alk. 713 € 66,30 €/kk
Hintoihin lisätään palvelumaksu 24,60 € (sis. 2,10€ Kanta-maksun). Hintoihin tulee lisäksi mahdolliset tarvikkeet ja implantit.
*Bulevardin klinikan Terveystilin 12kk koroton hinta. Hinta sisältää käsittelymaksun ja järjestelypalkkion (yht. 83 €). Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.