Magneettikuvaus

Kuvantaminen Bulevardilla on toistaiseksi suljettu. Lähin kuvantamispiste sijaitsee Mehiläinen Forumissa.

Tarjoamme modernin kuvantamisyksikön palvelut. Huippulaatuinen Toshiba Vantage Titan 1,5T magneettikuvauslaite ja kokenut kuvantamisen tiimimme takaavat ammattitaitoisen ja sujuvan kuvauksen. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. 

Magneettikuvaus on menetelmä, jolla saadaan tarkkoja leikekuvia elimistöstä. Magneettikuvausta käytetään tuki- ja liikuntaelimistön, kuten polven, olkapään ja lannerangan sekä pään, selän ja rintojen kuvaukseen.

Käytössämme olevan Toshiba Vantage Titan 1,5T magneettikuvauslaitteen putki on lyhyt ja kuvausaukko on markkinoiden suurin (halkaisija 71 cm). Laitteessa on erityisen hiljainen ääni. Nykyaikainen kelateknologia mahdollistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Näillä tekijöillä varmistamme tasokkaan ja mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen.

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”- Asiakkaan kertomaa

Miten toimin kun tarvitsen magneettikuvauksen?

Lähetteen magneettikuvaukseen saat erikoislääkärin vastaanotolta. Ajan kuvaukseen saat ajanvarauksestamme 010 414 00. Magneetti sijaitsee sairaalamme 5. kerroksessa. Voit ladata reittiohjeen magneettikuvaukseemme täältä.

Kuvauksen lausunnon saat tavallisesti seuraavan arkipäivän kuluessa sähköisesti tai postitse. Erikseen sovittaessa saat myös kuvat CD-levyllä. Jälkikäteen tilatut CD-poltot teemme 30 euron hintaan.