Magneettikuvaus

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Käytössämme on uusi Toshiba Vantage Titan 1,5T magneettikuvauslaite.

Magneettikuvaus on menetelmä, jolla saadaan tarkkoja leikekuvia elimistöstä. Magneettikuvausta käytetään tuki- ja liikuntaelimistön, kuten polven, olkapään ja lannerangan sekä pään, selän ja rintojen kuvaukseen.

Käytössämme olevan uuden Toshiba Vantage Titan 1,5T magneettikuvauslaitteen putki on lyhyt ja kuvausaukko on markkinoiden suurin (halkaisija 71 cm). Laitteessa on erityisen hiljainen ääni. Nykyaikainen kelateknologia mahdollistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Näillä tekijöillä varmistamme tasokkaan ja mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”- Asiakaspalaute 01/2018

Miten toimin kun tarvitsen magneettikuvauksen?

Lähetteen magneettikuvaukseen saat erikoislääkärin vastaanotolta. Ajan kuvaukseen saat ajanvarauksestamme (09) 6811 390. Magneetti sijaitsee sairaalamme 5. kerroksessa. Voit ladata reittiohjeen magneettikuvaukseemme täältä.

Kuvauksen lausunnon saat seuraavan arkipäivän kuluessa sähköisesti tai postitse. Erikseen sovittaessa saat myös kuvat CD-levyllä.(Jälkikäteen tilatuista CD-poltoista veloitamme 30€:n maksun)

HINNAT – MITÄ MAGNEETTIKUVAUS MAKSAA?

Magneettikuvaus alkaen 388,00 € (omavastuuhinta 295,00 €)

 
Hintoihin lisätään 20,50 euron toimistomaksu (sis. eReseptin).