Lonkkavaivat

Bulevardin klinikka on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Ortopedimme ovat Suomen johtavia ammattilaisia lonkkavaivojen hoitamisessa. Heidän taidollaan kyseiset vaivat saadaan parhaalla tavalla hoidettua. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. 

Lonkkanivel oireilee monilla. Lonkkavaivat voivat liittyä rasitukseen tai ikääntymiseen, ne voivat olla vammoja tai sairauksia. Lonkkavamma voi kohdistua niveleen, nivelsiteeseen tai jänteeseen. Vamma tulee useimmiten kaatuessa, mutta voi tulla myös pudotessa, työssä, liikenteessä ja urheillessa. Vaiva kannattaa tulla näyttämään ortopedillemme, jotta oikea diagnoosi saadaan tehtyä.

“Tärkeää on heti alkuun selvittää mistä lonkan oireet johtuvat. Myös osa selkävaivoista voi ilmetä lonkan oireiluna. ” – Jan Lassus, dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

LONKKAVAIVAT

Lievemmissä vammoissa syntyy yleensä jänne- ja lihasvammoja, lonkassa sijaitseva rustorengas voi joskus äkillisesti ja toistorasituksen seurauksena repeytyä. Kovemmissa tapaturmissa syntyy murtumia ja nivelen sijoiltaan menoja.

Lonkkanivelen rappeutuminen voi olla trauman seurausta tai iän mukana paheneva sairaus. Oireina on rasitukseen liittyvää kipua, myöhemmin yökipua. Mikäli henkilölle ilmaantuu lepo- ja/tai yösärkyä on vaurio edennyt jo usein pitkälle. Tällöin tärkein hoitokeino on keinonivel.

DIAGNOOSIN VARMISTUS

Diagnoosi varmistetaan ortopedin vastaanottokäynnillä kliinisesti tutkimalla. Tarvittaessa otamme lisäksi röntgen- tai magneettikuvan.

Lonkan vaivoihin auttaa vaivasta riippuen joko lepojakso, tulehduskipu-lääkekuuri, ja sen jälkeen lonkan liikkeen sekä voiman palauttaminen fysioterapeutin ohjauksessa. Jännevammoissa tarvitaan hyvin usein leikkaushoito. Ortopedi osaa arvioida millä todennäköisyydellä lonkkavaiva paranee ilman leikkaushoitoa. Joskus tarvitaan lonkkanivelen tähystys oikean diagnoosin määrittämiseksi, ja usein samalla voidaan tehdä hoitotoimenpiteet.

ORTOPEDIMME

ORTOPEDIN KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tervetuloa ortopedimme konsultaatioon. Ortopedin kanssa voit avoimesti keskustella kaikesta hoitoosi liittyvästä ja hoitopäätös tehdään aina kanssasi yhteisymmärryksessä. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään. Konsultaatiokäynnin hinta on alk. 130 € + 24,60 € palvelumaksu (sis. 2,10€ Kanta-maksun). Vastaanoton kesto on 20 min.

Bulevardin klinikan Terveystili on joustava ja vaivaton tapa rahoittaa leikkaukset ja hoitotoimenpiteet.

alv. 24 % Bulevardin klinikan Terveystili*
Ortopedin vastaanottokäynti 20 min alk. 130 €
Ortopedin lausunto 30 – 90 €
Limapussin poisto 3 000 € 256,90 €/kk
Ääreishermon vapautus 3 400€ 256,90 €/kk
Tähystysleikkaus alk. 5 766,67€ 440,30 €/kk
Tekonivelleikkaus alk. 7 800 € 656,90 €/kk
Hintoihin lisätään palvelumaksu 24,60 € (sis. 2,10€ Kanta-maksun). Hintoihin tulee lisäksi mahdolliset tarvikkeet ja implantit.
*Bulevardin klinikan Terveystilin 12kk koroton hinta. Hinta sisältää käsittelymaksun ja järjestelypalkkion (yht. 83 €). Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”- Asiakkaan kertomaa

PROSESSI

Tapaaminen ortopedin kanssa

Potilas tapaa kirurgin ennen leikkausta vastaanotolla. Kirurgin vastaanotolla käydään läpi käytettävä leikkaustekniikka, leikkauksen tavoite ja jatkokuntoutus.

Toimenpide

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla.

Tervetuloa Bulevardin klinikan hyvään hoitoon!