Ortopedia

Tervetuloa ortopedimme konsultaatioon. Päätös mahdollisesta toimenpiteestä tehdään aina konsultaation perusteella. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään. 

Vaivasi voi johtua perinnöllisistä asioista, rasituksesta, sairaudesta tai vammasta. Ortopedi tutkii vastaanotolla sinua vaivaavan nivelen tai alueen. Apuna tarkan diagnoosin saamiseksi käytämme tarvittaessa röntgen-, magneetti- tai ultraäänitutkimusta.

Ortopedi hoitaa niveliin, luihin, lihaksiin, jänteisiin, hermoihin, nivelsiteisiin ja rustoihin liittyviä vaivoja. Leikkaushoidoista tavallisimpia ovat eri nivelten (polvi, olkapää, nilkka) tähystykset. Hoidettavia vaivoja ovat jännerepeämien -tai tulehdusten leikkaukset, nivelrikon hoito, nivelten sijoiltaan meno ja nivelsidevammat.

Huippu-urheilijoiden arvostama

Ortopedimme ovat pitkän linjan ammattilaisia ja vahvasti mukana urheilumaailmassa. Toimimme useiden urheiluseurojen ja huippu-urheilijoiden kumppanina. Olemme hoitaneet yli 30 000 urheiluun liittyvää vaivaa. Hoidamme useimpien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

Tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!

Otathan vastaanotolle tullessasi mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi,ajokortti tai henkilökortti) ja muista myös Kela-kortti, niin saat suorakorvauksen heti maksamisen yhteydessä.