4D-ultraäänitutkimus

4D-ultraäänitutkimus antaa luotettavan tiedon raskaudestasi ja vauvastasi. Käytössämme on Suomen ensimmäisenä yksityisklinikkana nk. uuden sukupolven 4D-ultraäänilaite, joka mahdollistaa huipputarkan diagnostiikan. Tutkimuksen suorittaa alan pioneeri ja Suomen johtava raskauden seurannan asiantuntija, dosentti Bruno Cacciatore.

Huippulaatuisella laitteellamme nähtävät 4D-kuvat ovat aiempaa tarkemmat ja moniulotteisemmat. 4D-ultraäänitutkimuksessa sikiön kuvaa tarkastellaan reaaliajassa liikkuvana staattisen kuvan sijaan. Tarkastelun kohteena ovat sikiön raajat, vartalo, kasvot ja elimet. Tallennamme kuvia ja videota digitaalisesti, ja annamme ne mukaasi muistitikulla.

“Brunoa ei turhaan kutsuta alansa pioneeriksi. Hänen rauhoittava läsnäolo ja selvä tieto siitä, mitä kohtaa vauvassa katselimme milloinkin, oli hyvin miellyttävää.” – Asiakkaan kertomaa

Olet tervetullut 4D-ultraäänitutkimukseen kaikissa raskautesi vaiheissa!

Alkuraskaus

Voit tulla 4D-tutkimukseen jo varhaisraskaudessa, viikosta 5+ lähtien. Sikiökaikuja kuulemme 6+ viikosta alkaen ja sikiön anatomian näemme aiempaa aiemmin, viikolla 11.

Rakenneultraäänitutkimuksen voimme tehdä viikosta 18+ alkaen. Paras aika rakenneultralle on viikoilla 20–24. Jos haluat mahdollisimman selkeät ultraäänikuvat vauvasi piirteistä, kannattaa tutkimukseen tulla viikoilla 24–28. Tutkimme sikiön rakenteen lisäksi istukan sijainnin ja verenkierron. Mittaamme kohdunkaulasi pituuden ja tutkimme, onko Sinulla riski ennenaikaisen synnytykseen.

Loppuraskaus

Ultraäänitutkimuksen näkyvyys heikkenee 30. raskausviikon jälkeen vauvan kasvaessa. Loppuraskaudessa tutkimme sikiön koon, voinnin sekä istukan toiminnan. Heikkenevä näkyvyys ei vaikuta tutkimustulosten luotettavuuteen.

Huomioithan tutkimuksen etenevän vauvan ehdoilla. Aina ei vauvasta ole mahdollista saada esim. kasvokuvia, vaan vauvan kuvaushetken asento vaikuttaa lopullisiin kuviin. Äidin paksut vatsanpeitteet saattavat heikentää kuvan laatua ja tarkkuutta. Pyrimme aina saamaan mahdollisimman hyvät kuvat vauvasta mm. kasvot näkyvissä.

“Bruno mittasi kaiken oleellisen ja tarkasti mm. sydämen ja istukan toiminnan, löysi 10 varvasta ja 10 sormea. Saimme myös arvion siitä, kuinka paljon vauva syntyessään painaa. Oli ihana saada vahvistus sille, että vauvalla on kaikki hyvin.”
– Asiakkaan kertomaa

Haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä 4D-tutkimukseemme. Jos vauvan asennosta johtuen olet tyytymätön kuviin, dosentti Bruno Cacciatore toteuttaa uuden kuvauksen hintaan 100 €.

Tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!