Raskaus

Tarjoamme yksilöllistä palvelua raskautesi eri vaiheissa. Voit kääntyä puoleemme, kun haluat neuvoloiden palvelua täydentävää tietoa raskaudestasi, tai mikään mietityttää raskauteesi liittyen. Mehiläinen Bulevardilla hoidostasi vastaa dosentti Bruno Cacciatore, Suomen johtava raskauden seurannan asiantuntija ja alan pioneeri.

Käytössämme on Suomen ensimmäisenä yksityisklinikkana nk. uuden sukupolven 4D-ultraäänilaite. Huippulaatuisella laitteella nähtävät 4D-kuvat ovat aiempaa tarkemmat ja moniulotteisemmat.

Palveluihimme kuuluvat raskauden 4D-ultraäänitutkimus varhaisultrasta alkaen ja NIPT-tutkimus. Meillä pääset hoitoon jopa samana arkipäivänä.

Lämpimästi tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!

Asiakkaiden kertomaa:

Brunoa ei turhaan kutsuta alansa pioneeriksi. Hänen rauhoittava läsnäolo ja selvä tieto siitä, mitä kohtaa vauvassa katselimme milloinkin, oli hyvin miellyttävää.

“Teillä on ihana ja lämminhenkinen vastaanotto, todella hyvä ja rauhallinen tunnelma. Bruno Cacciatore on mitä parhain lääkäri, erikoiskiitos hänelle.” 

Otathan vastaanotolle tullessasi mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi,ajokortti tai henkilökortti) ja muista myös Kela-kortti, niin saat suorakorvauksen heti maksamisen yhteydessä.