Syöpäseula

Teemme Bulevardin klinikalla syöpäseulontoja nk. uuden sukupolven huipputarkalla 4D-ultraäänilaitteella. Saat luotettavat tulokset vaivattomasti: teemme ultraäänitutkimuksen, verinäytteenoton ja vastausten analysoinnin yhden vastaanottokäyntisi aikana. Tutkimuksesta vastaa dosentti Bruno Cacciatore. 

Dosentti Cacciatore on erikoistunut gynekologisten kasvainten kuvantamiseen ja diagnostiikkaan. Cacciatore on tehnyt gynekologisia ultraäänitutkimuksia vuodesta 1985 ja hän on toiminut HUS Naistensairaalan ultraäänitutkimuksen erikoisasiantuntijana vuodesta 1997.

Mitä seulonnassa tapahtuu?

Kohdun ja munasarjojen kasvainten diagnostiikka on lähtökohtaisesti haastavaa, mutta uudenlaisella 4D-laitteellamme saamme aiempaa luotettavampia tuloksia. Kuvaamme kohdun ja munasarjat ja analysoimme tulokset, jolloin saat tietää vastaukset ja ennusteesi heti.

Dosentti Cacciatoren vastanotolla 4D-laitteen avulla voidaan tutkia myös muita gynekologisia ongelmia, kuten lapsettomuutta, vuotohäiriöitä, alavatsan kipuja, kohdun anomalioita sekä infertiliteetin syitä.

Hintoihin lisätään 21,50 euron palvelumaksu (sis. eReseptin).

Hinnasto

Syöpäseula 304 €