Rintojen sairaudet

Rinnoissa esiintyy erilaisia sairauksia. Rintasyöpä on merkittävin sairauksista yleisyyden sekä vakavuuden perusteella.

Rintasyöpä on yleisnimi laajalle kirjolle erilaisia ja eriasteisia syöpäkasvaimia. Rintasyöpään sairastuvat naiset ovat erilaisia, eri ikäisiä, eri elämänvaiheessa, ja kaikkien rinnat ovat erilaisia. Yleisin hoitomuoto on leikkaus.

Bulevardin klinikalla diagnosoidaan rintasyöpää. Sairaalassamme myös tehdään uuden rinnan muotoilua implantin tai henkilön oman rasvan avulla.

Ulkoinen rintaproteesi

Rintaproteesin hankintaan liittyvät palvelut ovat osa kokonaisvaltaista rintasyövän hoitoa. Bulevardin klinikalla on laaja valikoima ulkoisia rintaproteeseja. Tarjolla on useita eri malleja tunnetuilta brändeiltä, kuten Amoena, ABC ja Anita. Rintaproteesin valinnassa sinua opastaa asiaan perehtynyt sairaanhoitaja vastaanottokäynnin yhteydessä. Hoitajalta saat myös rintaproteesin käyttöön liittyvää opastusta ja käytännön neuvoja. Rintaproteesin ja muut tarvikkeet saat mukaasi käynnin yhteydessä.

Vastaanottoaika on hyvä varata noin kuukauden päähän rinnanpoistoleikkauksesta, tai kun leikkaushaava on parantunut ja leikkausalueen turvotus on laskenut. Vastaanoton pituus on 30 minuuttia.

Palvelemme rintaproteesiasioissa niin maksusitoumusasiakkaita kuin itse maksavia. Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvaraus ja neuvonta: (09) 6811 390  verkkoajanvaraus