Maksutavat

Maksutavat Bulevardin klinikalla

Maksan käynnin itse
Mikäli maksat käyntisi itse, voit käyttää maksuvälineenä debit- ja credit kortteja. Meillä käyvät Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron.

Olemme luopuneet käteismaksusta koronapandemian vuoksi.

Käyntiä ei voi maksaa pankkisiirrolla / laskulla.
Jos joudumme laskuttamaan käynnin, laskutuslisä on 34€.

Terveystili (ResursBank)
Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä? Bulevardin klinikan Terveystili on joustava ja vaivaton tapa rahoittaa lääkäripalvelut, toimenpiteet ja leikkaukset. Lue lisää täältä.

Vakuutus maksaa käyntini
Vakuutusyhtiösi kertoo, miten toimia maksutilanteessa. Monilla vakuutusyhtiöillä on käytössä tapa, jossa asiakas maksaa ensin käyntinsä itse ja hakee korvauksen vakuutusyhtiöstä jälkikäteen. Ilman maksusitoumusta (vahinko ja/tai vakuutusnumeroa) vakuutusyhtiöltä, emme voi laskuttaa heitä suoraan.

Palvelumaksu
Bulevardin klinikan palvelumaksu on 24,60 € sisältäen 2,10€:n Kanta-maksun. Palvelumaksu on korvaus vastaanottokäynnin järjestämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Kanta-maksu kattaa kustannukset, jotka aiheutuvat Kanta-palveluun liittyvistä viranomaismaksujen ja -vaatimusten järjestelmäkustannuksista. Lauantaisin palvelumaksussa ja röntgenkuvissa on 30%:n korotus.