Maksutavat ja peruutusehdot

Maksutavat Mehiläinen Bulevardilla

Maksan käynnin itse
Mikäli maksat käyntisi itse, voit käyttää maksuvälineenä debit- ja credit kortteja. Meillä käyvät Visa, MasterCard, American Express, Diners Club ja Visa Electron.

Olemme luopuneet käteismaksusta koronapandemian vuoksi.

Käyntiä ei voi maksaa pankkisiirrolla / laskulla.
Jos joudumme laskuttamaan käynnin, laskutuslisä on 5€.

Vakuutus maksaa käyntini
Vakuutusyhtiösi kertoo, miten toimia maksutilanteessa. Monilla vakuutusyhtiöillä on käytössä tapa, jossa asiakas maksaa ensin käyntinsä itse ja hakee korvauksen vakuutusyhtiöstä jälkikäteen. Ilman maksusitoumusta (vahinko ja/tai vakuutusnumeroa) vakuutusyhtiöltä, emme voi laskuttaa heitä suoraan.

Palvelumaksu
Mehiläinen Bulevardin palvelumaksu on 23,60 € plus 2,30€:n Kanta-maksun. Palvelumaksu on korvaus vastaanottokäynnin järjestämiseen liittyvistä toimenpiteistä. Kanta-maksu kattaa kustannukset, jotka aiheutuvat Kanta-palveluun liittyvistä viranomaismaksujen ja -vaatimusten järjestelmäkustannuksista.

Varatun ajan peruminen
Peruutukset vastaanotoille tulee tehdä vähintään 24h ennen vastaanottoajan alkua.
Ajan voi perua puhelimitse 010 414 00 tai verkkoajanvarauksessa, jolloin peruutusta varten tarvitaan varausvaiheessa saatu varauskoodi. Maanantain ajat voit peruuttaa joko soittamalla tai laittamalla sähköpostin (info.bulevardi@mehilainen.fi) viikonlopun/ pyhäpäivien aikana.
Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamattomasta käynnistä pidätämme oikeuden veloittaa varatun ajan mukaan.