Lääkärin etävastaanotto

Bulevardin klinikka on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä. Meillä on töissä yli 80 lääkäriä ja terveyden asiantuntijaa, jotka ovat oman alansa huippuosaajia. Olemme palvelleet asiakkaitamme Bulevardilla jo vuosia, ja nyt avaamme uuden palvelun – lääkärin etävastaanoton, videokuvan välityksellä.
Tervetuloa laadukkaaseen hoitoon, helposti ja vaivattomasti, vaikka omalta kotisohvaltasi!

Minkälaisissa asioissa voin varata ajan etävastaanotolle?

Etävastaanottoaika sopii kenelle tahansa, jolle lääkärissä käyminen on esimerkiksi välimatkojen vuoksi vaikeaa tai käyntiä on vaikeaa sovittaa kiireiseen aikatauluun. Etävastaanotolla hoituvat kätevästi tutut tai muuten yleiset vaivat ja etähoito on erinomainen vaihtoehto myös erikoislääkäreiden palveluja tarvitseville.
Huomioithan, että etävastaanotto ei sovellu akuuttiin tai fyysiseen tutkimiseen, ja teemme vain tutkimuksia, joita lääkäri pystyy etänä laadukkaasti suorittamaan. Akuuteissa asioissa, varaathan normaalin vastaanottoajan lääkärillesi.

Etävastaanottoa varten, tarvitset matkapuhelimen tai tietokoneen, jonka kautta saat yhteyden internettiin ja laitteessa on kamera.

Ajanvaraus etävastaanotolle

Voit varata ajan lääkärin etävastaanotolle verkkoajanvarauksen kautta, tai puhelimitse numerosta
09 6811 390.

– Verkkoajanvarauksen kautta varatessasi, valitse erikoisalaksi “Etävastaanotto” ja valitse sen jälkeen vastaanottaja. Huomioithan, että vastaanottajia on eri erikoisaloilta. Tutustu etävastaanottoa pitäviin lääkäreihin kohdassa Asiantuntijat.

– Saat ajanvarauksen jälkeen vahvistusviestin ja linkin, mitä kautta pääset kirjautumaan nimelläsi virtuaaliseen odotustilaan.

– Lääkäri poimii sinut odotustilasta, jolloin videoyhteys aktivoituu ja vastaanotto pääsee alkamaan.

– Kun vastaanotto on valmis, postitamme käynnistä laskun kotiisi.

Huomioithan että päivitämme etävastaanottoa pitävien lääkäreiden listaa jatkuvasti. Jos et löydä haluamaasi henkilöä alta, soitathan meille ja tiedustelet etävastaanoton mahdollisuutta 09 6811 390

Etävastaanotto –   Asiantuntijat