Lääkärin etävastaanotto

Mehiläinen Bulevardi on lääkäriasema ja yksityissairaala Helsingin sydämessä.
Tervetuloa laadukkaaseen hoitoon, helposti ja vaivattomasti, vaikka omalta kotisohvaltasi!

Minkälaisissa asioissa voin varata ajan etävastaanotolle?

Etävastaanottoaika sopii kenelle tahansa, jolle lääkärissä käyminen on esimerkiksi välimatkojen vuoksi vaikeaa tai käyntiä on vaikeaa sovittaa kiireiseen aikatauluun. Etävastaanotolla hoituvat kätevästi tutut tai muuten yleiset vaivat ja etähoito on erinomainen vaihtoehto myös erikoislääkäreiden palveluja tarvitseville.
Huomioithan, että etävastaanotto ei sovellu akuuttiin tai fyysiseen tutkimiseen, ja teemme vain tutkimuksia, joita lääkäri pystyy etänä laadukkaasti suorittamaan. Akuuteissa asioissa, varaathan normaalin vastaanottoajan lääkärillesi.

Etävastaanottoa varten, tarvitset matkapuhelimen tai tietokoneen, jonka kautta saat yhteyden internettiin ja laitteessa on kamera.

Ajanvaraus etävastaanotolle

Voit varata ajan lääkärin etävastaanotolle verkkoajanvarauksen kautta, tai puhelimitse numerosta
010 414 00.

– Verkkoajanvarauksen kautta varatessasi, valitse erikoisalaksi “Etävastaanotto” ja valitse sen jälkeen vastaanottaja. Huomioithan, että vastaanottajia on eri erikoisaloilta. Tutustu etävastaanottoa pitäviin lääkäreihin kohdassa Asiantuntijat.

– Saat ajanvarauksen jälkeen vahvistusviestin ja linkin, mitä kautta pääset kirjautumaan nimelläsi virtuaaliseen odotustilaan.

– Lääkäri poimii sinut odotustilasta, jolloin videoyhteys aktivoituu ja vastaanotto pääsee alkamaan.

– Kun vastaanotto on valmis, postitamme käynnistä laskun kotiisi.

Etävastaanotto –   Asiantuntijat