Tatuoinnin poisto

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen kirurgian ammattilaisia. Plastiikkakirurgisilla sairaanhoitajillamme on vuosien kokemus tatuointien poistoista.

Harmittavista tatuoinneista on mahdollista päästä eroon – teemme turvallisella ja tehokkaalla Nd:YAG-laserilla tatuointien lisäksi kestopigmentaatioiden poistoja sekä kasvojen että vartalon alueelta. Varaa aikasi koehoitoon, jossa kartoitamme tatuoinnissasi käytetyt värit ja niiden laadun sekä näiden perusteella hoitokertojen määrän.

Maksuton HOITAJAN konsultaatio – Kerro toiveistasi asiantuntijallemme

Tarjoamme maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja etsitään soveltuvin vaihtoehto. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä toimenpiteistä.

“Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!”
– Asiakkaan kertomaa

HINNASTO

Bulevardin klinikan Terveystili on joustava ja vaivaton tapa rahoittaa leikkaukset ja hoitotoimenpiteet.

alv. 24 % alv. 0 % Bulevardin klinikan Terveystili*
Tatuoinnin poisto sairaanhoitajan tekemänä 239 € 193 € 23,00 €/kk
Kestopigmentoinnin poisto 239 € 193 € 23,00 €/kk
Hintoihin lisätään palvelumaksu 21,50 € (sis. eReseptin). Esteettisistä syistä tehtävät hoidot ovat alv 24 %. Hintoihin tulee lisäksi mahdolliset tarvikkeet.
*Bulevardin klinikan Terveystilin 12kk koroton alv. 0 % hinta. Hinta sisältää käsittelymaksun ja järjestelypalkkion (yht. 83 €). Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Meille on erityisen tärkeää, että koet olosi turvalliseksi. Mikäli haluat tarkempaa tietoa aiheesta, soita meille numeroon 09 6811 390.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!