Silmäluomileikkaus

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Plastiikkakirurgeillamme on vuosien kokemus silmäluomileikkauksista.

Silmäluomileikkaus on plastiikkakirurginen toimenpide, jolla vähennetään raskaiden yläluomien aiheuttamaa toiminnallista haittaa. Raskaat yläluomet voivat haitata näkökykyä ja aiheuttaa päänsärkyä. Samalla leikkaus vaikuttaa myös ulkonäköön antamalla nuoremman, levänneen ilmeen.

Teemme myös alaluomileikkauksia. Tarvittaessa ylä- ja alaluomileikkaus voidaan tehdä samalla kertaa. Silmäluomileikkaus tehdään tavallisesti paikallispuudutuksessa, ja kotiin pääsee jo samana päivänä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla silmäluomileikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Heikki KupiPatrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

HINNASTO

Bulevardin klinikan Terveystili on joustava ja vaivaton tapa rahoittaa leikkaukset ja hoitotoimenpiteet.

alv. 24 % alv. 0 % Bulevardin klinikan Terveystili*
Plastiikkakirurgin konsultaatiokäynti 60 min alk. 178 €
Yläluomileikkaus, paikallispuudutus 2 118 € 1 708 € 149,30 €/kk
Hintoihin lisätään palvelumaksu 24,60€ (sis. 2,10€ Kanta-maksun). Esteettisistä syistä tehtävät hoidot ovat alv 24 %. Hintoihin tulee lisäksi mahdolliset tarvikkeet ja implantit.
*Bulevardin klinikan Terveystilin 12kk koroton alv. 0 % hinta. Hinta sisältää käsittelymaksun ja järjestelypalkkion (yht. 83 €). Rahoituksen tarjoaa Resurs Bank AB.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon!