Silmäluomileikkaus

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Plastiikkakirurgeillamme on vuosien kokemus silmäluomileikkauksista.

Silmäluomileikkaus on plastiikkakirurginen toimenpide, jolla vähennetään raskaiden yläluomien aiheuttamaa toiminnallista haittaa. Raskaat yläluomet voivat haitata näkökykyä ja aiheuttaa päänsärkyä. Samalla leikkaus vaikuttaa myös ulkonäköön antamalla nuoremman, levänneen ilmeen.

Teemme myös alaluomileikkauksia. Tarvittaessa ylä- ja alaluomileikkaus voidaan tehdä samalla kertaa. Silmäluomileikkaus tehdään tavallisesti paikallispuudutuksessa, ja kotiin pääsee jo samana päivänä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.



Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla silmäluomileikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Heikki KupiPatrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon!