Rintojen pienennys

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian ammattilaisia. Heidän taidollaan syntyvät kauniit ja luonnolliset rintojen pienennykset.

Rintojesi kokoon vaikuttavat monet tekijät, kuten hormonit, raskaudet ja imetykset sekä rasvakudoksen määrä. Pienennysleikkaus auttaa usein niska-, hartia- ja päänsärkyihin sekä ryhtivikoihin, joita suuret ja raskaat rinnat voivat aiheuttaa. Terveydellisten ongelmien lisäksi ylisuuret rinnat voivat vaikuttaa henkiseen hyvinvointiisi. Rintojen pienennysleikkaus suunnitellaan konsultaatiokäynnillä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla rintaleikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit Stephan Dietz, Maiju Härmä, Heikki KupiPatrik Lassus, Kaarlo Ståhlberg ja Jussi Valtonen.

PROSESSI – SUUNNITTELU, TOIMENPIDE JA TOIPUMINEN

Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa plastiikkakirurgin aina ennen leikkausta. Kirurgin konsultaatiossa käydään läpi potilaan toiveet ja leikkauksen tavoitteet, mahdolliset komplikaatiot ja riskit, hoitovaihtoehdot sekä leikkaustekniikka.

Rinnat tutkitaan kasvainten varalta: yli 30-vuotiaat potilaat käyvät ennen toimenpidettä mammografiassa ja rintojen ultraäänessä, alle 30-vuotiaat ainoastaan ultraäänessä. Molemmat tutkimukset tehdään Bulevardin klinikalla.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Pienennysleikkaus tehdään aina nukutuksessa. Rinnoistasi poistetaan haluttu määrä kudosta, siirretään nänni ja nännipiha ylemmäs, kiristetään rinnan ihoa ja poistetaan liiallinen, venyttynyt iho. Leikkausarpi tulee nännipihan ympärille ja lisäksi pystysuoraan rinnan alaosaan ja tarvittaessa vaakasuoraan rinnanaluspoimuun.

Haavojen paraneminen voi kestää joskus useammankin viikon, joten tarvitset sairauslomaa noin 2–3 viikkoa. Tukiliivejä suosittelemme käyttämään kolmen viikon ajan. Voit liikkua kevyesti vointisi mukaan jo seuraavana päivänä, mutta urheilua on vältettävä kuuden viikon ajan. Rintasi asettuvat lopulliseen muotoonsa muutaman kuukauden aikana.

Tule maksuttomaan plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatioon!

Kerro meille toiveistasi ja me kerromme sinulle mahdollisuuksista.