Rintojen suurennus

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian ammattilaisia. Heidän taidollaan syntyvät kauniit ja luonnolliset rintojen suurennukset ja kohotukset.

Rintojen kokoon ja muotoon voi vaikuttaa esimerkiksi rasvansiirrolla tai ihon alle asetettavien silikoni-implanttien avulla. Implantteja löytyy pyöreinä tai pisaran muotoisina, ja ne voidaan asettaa rintalihaksen alle tai päälle. Paras lopputulos saavutetaan valitsemalla oikeanlainen implantti ja leikkaustekniikka henkilön ruumiinrakenne ja esimerkiksi rinnan leveys huomioon ottaen. Implantit soveltuvat myös rintasyövän jälkihoitoon.

Rintaa voidaan implanttien asentamisen yhteydessä tai implanttien asentamisen sijaan myös kohottaa, jos rinta on laskeutunut tai raskaus ja synnytys on tehnyt rinnoista ryhdittömät.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla rintaleikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit Stephan Dietz, Heikki KupiPatrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg tuhansien leikkauksien kokemuksella.

”Rintojen suurennokset toteutetaan aina ammattitaidolla ja räätälöidysti potilaan omat lähtökohdat huomioon ottaen. Pyrimme luonnolliseen ja samalla esteettisesti kauniiseen sekä kestävään lopputulokseen.” – Stephan Dietz

RINTAIMPLANTIT

Käytämme vain laadukkaita ja hyvin tutkittuja rinta-implantteja. Implanttivalmistajat myöntävät takuun ja valmistaja korvaa uuden implantin, miläli implantti jouduttaisiin vaihtamaan rikkoutumisen tai kapseliongelman takia.

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

PROSESSI – SUUNNITTELU, TOIMENPIDE JA TOIPUMINEN

Tapaaminen kirurgin kanssa

Potilas tapaa plastiikkakirurgin aina ennen leikkausta. Kirurgin konsultaatiossa käydään läpi potilaan toiveet ja leikkauksen tavoitteet, mahdolliset komplikaatiot ja riskit, hoitovaihtoehdot, leikkaustekniikka sekä mahdollisten implanttien malli ja koko.

Rinnat tutkitaan kasvainten varalta: yli 30-vuotiaat potilaat käyvät ennen toimenpidettä mammografiassa ja rintojen ultraäänessä, alle 30-vuotiaat ainoastaan ultraäänessä. Molemmat tutkimukset tehdään Bulevardin klinikalla.

Toimenpide ja toipuminen

Sairaalamme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään nukutuksessa ja sen kesto on noin puolitoista tuntia. Potilas pääsee kotiin jo samana päivänä ja töihin voi palata noin viikon kuluttua leikkauksesta.

Kirurgi päättää kontrollikäynnin ajankohdan tapauskohtaisesti, viimeistään kuukauden päähän leikkauksesta. Leikkauksen lopputulos eli rintojen lopullinen muoto on nähtävissä noin 6 kk päästä leikkauksesta.

Seuranta tehdään röntgen- tai ultraäänitutkimuksella 1-2 vuoden välein.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!