Rasvaimu ja vartalon muotoilu

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Rasvaimu ja vartalon muotoilu ovat erikoisosaamisaluettamme.

Joskus kaipaamme ruokavalion ja liikunnan avuksi lisäkeinoja vartalomme muokkaamiseen. Me autamme sinua turvallisilla menetelmillä: teemme rasvaimua sekä perinteisellä että vesisuihkumenetelmällä sekä vatsanmuotoiluleikkauksia. Tarjoamme sinulle maksuttoman sairaanhoitajakonsultaation ja voit keskustella sinulle parhaiten sopivasta menetelmästä.

Maksuton HOITAJAN konsultaatio – Kerro toiveistasi asiantuntijallemme

Tarjoamme maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja etsitään soveltuvin vaihtoehto. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus plastiikkakirurgisista toimenpiteistä.

“Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!”
– Asiakaspalaute 01/2018

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla rasvaimua ja vartalon muotoilua tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Patrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

HINNASTO

alv. 0 % alv. 24 %
Konsultaatiokäynti  70-100 €  87-124 €
Reisien rasvaimu alk. 4 074 € alk. 5 052 €
Säärien rasvaimu alk. 3 528 € alk. 4 375 €
Yläraajojen rasvaimu alk. 3 528 € alk. 4 375 €
Rasvansiirto kasvoihin, pieni alk. 2 100 € alk. 2 604 €
Rasvansiirto kasvoihin, laaja alk. 2 678 € alk. 3 320 €
Rasvansiirto yhteen rintaan alk. 3 885 € alk. 4 818 €
Rasvansiirto molempiin rintoihin alk. 4 883 € alk. 6 055 €
Vatsan ihon kiristys (suppea), sis. rasvaimun alk. 4 568 € alk. 5 664 €
Olkavarsien ihon kiristys + rasvaimu alk. 4 253 € alk. 5 273 €
Reisien ihon kiristys + rasvaimu alk. 5 355 € alk. 6 641 €
Pieni rasvaimu, esim. kaula alk. 1 890 € alk. 2 344 €
Rajattu rasvaimu, esim. polvet/reisien sivut alk. 2 825 € alk. 3 503 €
Olkavarsien rasvaimu alk. 2 783 € alk. 3 451 €
Vatsan – navan ympäristön rasvaimu alk. 3 528 € alk. 4 375 €
Vatsan ja kylkien rasvaimu alk. 4 232 € alk. 5 247 €
Vatsan, selän ja kylkien rasvaimu alk. 5 145 € alk. 6 380 €
Kylkien rasvaimu alk. 2 783 € alk. 3 450 €

Hintoihin lisätään 20,50 euron toimistomaksu (sis. eReseptin). Hinnat paikallispuudutuksessa tehtynä.

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakaspalaute 01/2018

 

RASVAIMU

Perinteisessä rasvaimussa hoidettava alue puudutetaan ihon alta, jonka jälkeen osa ihonalaisesta rasvasta imetään kanyylillä pois. Vesisuihkumenetelmässä ihonalaiset alueet puudutetaan kanyylistä tulevan nestesuihkun avulla. Samalla suihku irrottaa rasvasoluja hellävaraisesti kudoksesta, jonka jälkeen rasva imetään pois.

Yleensä rasvaimulla poistetaan vatsan, rintojen, kylkien, lantion, reisien, leuanaluksen tai polvien sisäsivuilta ylimääräistä rasvaa. Tavallisesti sitä poistetaan muutamasta desilitrasta pariin litraan, mutta useiden litrojenkin poisto on mahdollista.

Mitä rasvaimussa tapahtuu?

Jos tarvitset rasvaimua pienelle alueelle, kuten kasvojen tai kaulan alueelle, sopii perinteinen rasvansiirtomenetelmä sinulle. Isompien alueiden käsittelyssä suosimme vesisuihkumenetelmää, koska se on sinulle hellävaraisempi tapa. Sen avulla imetty rasva saadaan myös talteen ja se voidaan siirtää haluamaasi paikkaan, kuten rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Rasvaimusta toipuminen on melko nopeaa. Sairasloman tarve riippuu käsiteltävän alueen koosta: pienten alueiden käsittelyn jälkeen ei yleensä tarvita lomaa lainkaan, suurempien alueiden käsittelyn jälkeen korkeintaan kaksi viikkoa.

Vatsan muotoilu eli abdominoplastia

Ihosi ei aina pysy mukana raskauden tai laihdutuksen aiheuttamissa muutoksissa. Vatsanmuotoiluleikkauksella kiristetään löysäksi jääneitä vatsanpeitteitä eli tiukennetaan löystyneet vatsalihakset sekä poistetaan ylimääräistä ihoa. Leikkaukseen voidaan yhdistää tarvittaessa rasvaimu.

Leikkauksesta toipuminen on yksilöllistä, usein melko nopeaa. Kotiin pääsee yleensä jo seuraavana päivänä ja töihin 2 viikon kuluttua. Haavojen ja vartalosi palautumiseen menee kokonaisuudessaan 4–6 viikkoa.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!