Rasvaimu ja vartalon muotoilu

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Rasvaimu ja vartalon muotoilu ovat erikoisosaamisaluettamme.

Joskus kaipaamme ruokavalion ja liikunnan avuksi lisäkeinoja vartalomme muokkaamiseen. Me autamme sinua turvallisilla menetelmillä: teemme rasvaimua sekä perinteisellä että vesisuihkumenetelmällä sekä vatsanmuotoiluleikkauksia. Tarjoamme sinulle maksuttoman sairaanhoitajakonsultaation ja voit keskustella sinulle parhaiten sopivasta menetelmästä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla rasvaimua ja vartalon muotoilua tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Heikki KupiPatrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

RASVAIMU

Perinteisessä rasvaimussa hoidettava alue puudutetaan ihon alta, jonka jälkeen osa ihonalaisesta rasvasta imetään kanyylillä pois. Vesisuihkumenetelmässä ihonalaiset alueet puudutetaan kanyylistä tulevan nestesuihkun avulla. Samalla suihku irrottaa rasvasoluja hellävaraisesti kudoksesta, jonka jälkeen rasva imetään pois.

Yleensä rasvaimulla poistetaan vatsan, rintojen, kylkien, lantion, reisien, leuanaluksen tai polvien sisäsivuilta ylimääräistä rasvaa. Tavallisesti sitä poistetaan muutamasta desilitrasta pariin litraan, mutta useiden litrojenkin poisto on mahdollista.

Mitä rasvaimussa tapahtuu?

Jos tarvitset rasvaimua pienelle alueelle, kuten kasvojen tai kaulan alueelle, sopii perinteinen rasvansiirtomenetelmä sinulle. Isompien alueiden käsittelyssä suosimme vesisuihkumenetelmää, koska se on sinulle hellävaraisempi tapa. Sen avulla imetty rasva saadaan myös talteen ja se voidaan siirtää haluamaasi paikkaan, kuten rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Rasvaimusta toipuminen on melko nopeaa. Sairasloman tarve riippuu käsiteltävän alueen koosta: pienten alueiden käsittelyn jälkeen ei yleensä tarvita lomaa lainkaan, suurempien alueiden käsittelyn jälkeen korkeintaan kaksi viikkoa.

Vatsan muotoilu eli abdominoplastia

Ihosi ei aina pysy mukana raskauden tai laihdutuksen aiheuttamissa muutoksissa. Vatsanmuotoiluleikkauksella kiristetään löysäksi jääneitä vatsanpeitteitä eli tiukennetaan löystyneet vatsalihakset sekä poistetaan ylimääräistä ihoa. Leikkaukseen voidaan yhdistää tarvittaessa rasvaimu.

Leikkauksesta toipuminen on yksilöllistä, usein melko nopeaa. Kotiin pääsee yleensä jo seuraavana päivänä ja töihin 2 viikon kuluttua. Haavojen ja vartalosi palautumiseen menee kokonaisuudessaan 4–6 viikkoa.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!