Nenäleikkaus

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Nenäleikkaukset klinikallamme suorittaa niihin erikoistunut plastiikkakirurgi Kaarlo Ståhlberg.

Nenä voi muodostaa kantajalleen esteettisen tai toiminnallisen ongelmakohdan joko sairauden, vamman, synnynnäisen epämuodostuman tai nenän luontaisen koon tai muodon takia. Nenäleikkauksen eli rhinoplastian avulla nenän muotoon ja kokoon voidaan vaikuttaa: sitä voidaan lyhentää, pidentää, kaventaa, leventää, suoristaa, madaltaa tai korottaa. Myös sierainten muotoon voidaan vaikuttaa.

Leikkauksessa toiminnalliset viat ja esteettiset ongelmat pyritään korjaamaan samalla kertaa. Vino nenä pyritään suoristamaan ja tarpeen mukaan rakennetta vahvistetaan rustosiirteillä. Ilmateiden avaamiseksi sisäpuolelle tehdään tilaa eri keinoin. Nenän ihon ja pehmytkudoksen arvet ja puutteet voidaan korjata esimerkiksi ihokielekkeillä tai rasvansiirrolla.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus nenäleikkauksista.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

KIRURGIMME – NÄISSÄ KÄSISSÄ SYNTYY KAUNIITA LOPPUTULOKSIA

Bulevardin klinikalla nenäleikkaukset suorittaa plastiikkakirurgi Kaarlo Ståhlberg. Kaarlo on erikoistunut nenäleikkauksiin ja tehnyt niitä jo 2000-luvun alusta.

”Ulkoneva rakenne, joka koostuu pitkälti rustosta sekä pehmytkudoksesta, on vaativa leikata. Tasapainoisen ja esteettisen muodon hallitseminen vaatii paljon teknistä osaamista. Jokainen nenä on erilainen ja vaatii omat ratkaisunsa.”
-Kaarlo Ståhlberg, plastiikkakirurgi

Nenäleikkauksen hinta riippuu leikkauksen laajuudesta, vaativuudesta ja mahdollisesta nukutuksesta. Kustannusarvion saat vastaanotolla. Kirurgin jälkitarkastus on maksuton.

PROSESSI – SUUNNITTELU, TOIMENPIDE JA TOIPUMINEN

Tapaaminen kirurgin kanssa

Nenäleikkauksen suunnittelua varten varataan vastaanottoaika kirurgille. Plastiikkakirurgin konsultaatiossa käydään läpi vaihtoehdot ja toimenpiteen kulku ja siitä toipuminen.

Toimenpide ja toipuminen

Itse toimenpide tehdään useimmiten nukutuksessa ja sen kesto on vaativuudesta riippuen 3–5 tuntia. Potilas pääsee kotiin jo samana tai seuraavana päivänä. Nenä on leikkauksen jälkeen lastoitettuna ja teipattuna viikon. Mustelmia voi esiintyä 2–3 viikkoa, turvotusta 1–18 kuukautta ja tuntohäiriöitä 6–18 kuukautta.

Lopputulosten kanssa täytyy olla malttia, sillä nenän asettuminen muotoonsa voi kestää kuudesta kuukaudesta puoleentoista vuoteen.

Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon!

Kerro meille toiveistasi ja me kerromme sinulle mahdollisuuksista.