Kasvojen kohotus

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Kasvojen kohotukset ovat erikoisosaamisaluettamme.

Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan. Ohimoilla ja poskipäillä oleva rasvakudos ohenee ja vastaavasti paksunee kasvojen alaosissa kuten leuan alla. Kasvojen kudoksien laskeutuessa ilme saattaa muuttua väsyneeksi ja kasvoille ilmestyä pintaryppyjä, syvänteitä, varjoja ja juonteita.

Kasvojenkohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, jolla palautetaan kasvojen nuorekas ilme ja ”piirteet paikalleen”. Kasvojen kohotuksella tarkoitetaan yleensä alakasvoihin, kaulaan ja leukalinjaan kohdistuvaa kohotusta (face lift), mutta se voi käsittää myös keskikasvojen, otsan ja/tai kulmakarvojen kohotuksen tai näiden yhdistelmän.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus kasvojen kohotuksista.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakaspalaute 01/2018

KIRURGIMME – NÄISSÄ KÄSISSÄ SYNTYY KAUNIITA LOPPUTULOKSIA

Bulevardin klinikalla kasvojen kohotusleikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Patrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

”Hyvä tulos on saavutettu, kun potilas näyttää nuorentuneelta mutta yhä omalta itseltään. Tasapainoinen lopputulos saadaan korjaamalla muutoksia riittävän laaja-alaisesti. Usein tämä tarkoittaa eri hoitovaihtoehtojen yhdistämistä joko samanaikaisesti tai pidemmällä aikavälillä vähän kerrallaan.” Kaarlo Ståhlberg

HINTA – MITÄ KASVOJEN KOHOTUS MAKSAA?

Kasvojen kohotuksen hinta riippuu leikattavasta alueesta, operaation laajuudesta ja anestesiasta. Sairaalayö ei sisälly alla oleviin hintoihin. Konsultaatiokäynnin yhteydessä annamme kustannusarvion. Kirurgin jälkitarkastus on maksuton.

alv. 24 % alv. 0 %
Otsankohotus, paikallispuudutus 4 742 € 3 825 €
Otsankohotus, nukutus 6 082 € 4 905 €
Keskikasvokohotus, paikallispuudutus 6 227 € 5 022 €
Keskikasvokohotus, nukutus 8 035 € 6 480 €
Alakasvojen kohotus (mini face lift), paikallispuudutus 7 113 € 5 737 €
Alakasvojen kohotus (mini face lift), nukutus 9 388 € 7 571 €
Alakasvojen ja kaulan kohotus (face lift), paikallispuudutus 9 061 € 7 308 €
Alakasvojen ja kaulan kohotus (face lift), nukutus 11 479 € 9 257 €
Rasvansiirto kasvoihin, laaja alk. 3 375 € 2 722 €

 

Plastiikkakirurgin konsultaatiokäynti kestää 60 minuuttia ja maksaa alk. 178 € + toimistomaksu 20,50 €. Käynnistä on mahdollista saada Kela-korvaus 27 €.


PROSESSI – SUUNNITTELU, TOIMENPIDE JA TOIPUMINEN

Tapaaminen kirurgin kanssa

Leikkauksen suunnittelua varten varataan vastaanottoaika plastiikkakirurgille. Kasvojen ikääntymismuutosten hoidossa on paljon huomioitavia asioita ja paljon hoitovaihtoehtoja, joista tapauskohtaisesti valitaan paras yhdistelmä. Joissain tapauksissa leikkauksen sijasta tai lisäksi suositellaan esimerkiksi täyteainehoitoa, rasvansiirtoa tai ihon pinnan käsittelyä. Kirurgin konsultaatiossa käydään läpi potilaan toiveet ja käytettävissä olevat hoitovaihtoehdot, mahdolliset komplikaatiot ja riskit.

Toimenpide

Toimipisteemme ja leikkaussalimme sijaitsee Helsingin keskustassa Bulevardilla. Toimenpide tehdään nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa. Potilas pääsee kotiin yleensä samana tai seuraavana päivänä ja toipumisaikaa tarvitaan noin 2-3 viikkoa.

Toipuminen toimenpiteen jälkeen

Turvotusta ja mustelmia esiintyy leikkausten jälkeen yleensä 2-4 viikkoa, jonka ajan potilaan tulee myös olla urheilematta. Arpien punoitus häviää muutamien kuukausien kuluessa leikkauksesta, mutta normaaliin elämään voi palata yleensä 2-4 viikon päästä.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!

Kerro meille toiveistasi ja me kerromme sinulle mahdollisuuksista.