Kasvojen injektiohoidot

Bulevardin klinikka on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen kirurgian ammattilaisia. Kasvojen injektiot ovat erikoisosaamisaluettamme.

Häiritsevätkö huolirypyt, kaipaatko kulmillesi kohotusta? Näihin ja muihin sinua askarruttaviin ulkonäköasioihin löydät avun turvallisista täyteaine- ja botuliinipistoshoidoistamme. Lähtökohtanamme on aina mahdollisimman luonnollinen, sinun toiveidesi mukainen lopputulos.

Injektiohoidot tehdään klinikallamme aina injektiokoulutetun lääkärin tai sairaanhoitajan toimesta. Käytämme ainoastaan tutkittuja ja korkealaatuisia valmisteita.

Lue Muotikuiskaaja-bloggaajan käynnistä täyteainehoidossa Bulevardin klinikalla täältä.

Maksuton HOITAJAN konsultaatio – Kerro toiveistasi asiantuntijallemme

Tarjoamme maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja etsitään soveltuvin vaihtoehto. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus kasvojen injektioista.

“Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!”
– Asiakkaan kertomaa

Kirurgimme – Näissä käsissä syntyy kauniita lopputuloksia

Bulevardin klinikalla kasvojen injektiohoitoja antavat Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Patrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

TÄYTEAINEET

Täyteaineet kohentavat luonnollisesti kasvojesi piirteitä ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä: voimme mm. vähentää juonteitasi, lisätä huultesi täyteläisyyttä, silottaa kasvojesi piirteitä, lisätä volyymiä sekä parantaa ihosi kimmoisuutta.

Täyteaineita voidaan käyttää mm.:

 • huulten muotoiluun ja syväkosteutukseen
 • nenän ja suupielten välisten nasolabiaalijuonteiden tasoittamiseen
 • poskien korostukseen ja muotoiluun
 • nenänselän suoristamiseen
 • leukalinjan silotukseen
 • sisään painuneisiin ohimoihin
 • kämmenselkien nuorentavaan syväkosteutukseen ja volymisoimiseen
 • dekoltee-alueen tasoittamiseen
 • ihon syväkosteutukseen.

HINNASTO

alv. 24 %
Restylane täyteainehoito, 1ml, lääkärin tekemänä  alk. 530 €  
Restylane Skinboosters syväkosteutushoito, 1-3ml, lääkärin tekemänä alk. 455 €
Restylane täyteainehoito, 1ml, sairaanhoitajan tekemänä (ilmoitathan aikaasi varatessa haluavasi ajan sairaanhoitajalle) alk. 380 €
Restylane Skinboosters syväkosteutushoito, 1-3ml, sairaanhoitajan tekemän (ilmoitathan aikaa varatessa haluavasi ajan sairaanhoitajalle) alk. 305 €
Botox kasvojen hoito, lääkärin tekemänä, 1 ml esim. otsa alk. 406 €
Botox liikahikoilun tai migreenin hoitoon, lääkärin tekemänä alk. 233 € + lääkkeen hinta
Azzalure botuliinitoksiinihoito, lääkärin tekemänä alk. 473 €
Hintoihin lisätään toimistomaksu 20,50 € (sis. eReseptin). Esteettisistä syistä tehtävät hoidot ovat alv 24 %.

 

“Bulevardin klinikalle on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Sopiiko botuliinihoito minulle?

Kun pulmanasi on kasvojesi yläosan, kuten otsan alueen uurteet tai raskaat kulmat, sopii botuliini näiden hoitamiseen mainiosti – eniten sitä käytetäänkin juuri kasvojen yläosan tasoittamiseen ja kohottamiseen.

Käytämme botuliinia mm.

 • kohottamaan kulmakarvoja
 • silottamaan otsan vaakajuonteita
 • häivyttämään silmien välisiä “sibeliusryppyjä”
 • poistamaan silmien ulkokulmien ”harakanvarpaita”
 • kaventamaan poskia
 • tiukentamaan leukalinjaa
 • silottamaan kaulan ja dekoltee-alueen ihoa.

Botuliinin vaikutukset alkavat yleensä noin kolmen päivän päästä pistämisestä ja ne kestävät 5–6 kuukautta. Botuliinitoksiinihoidossa käytetty lääkemäärä ei aiheuta haittavaikutuksia – botuliinitoksiini ei ole sen myrkyllisempää kuin muutkaan lääkkeet oikein käytettynä. Allergisia reaktioita ei myöskään ole esiintynyt.

Mitä botuliini on?

Botuliinitoksiini (tunnetaan puhekielessä botoxina) tasapainottaa kasvojesi ilmelihaksia, joka puolestaan ehkäisee erilaisista ilmeistä syntyviä ryppyjä. Botuliinihoito siis myös ennaltaehkäisee ryppyjesi muodostumista, kun kasvosi eivät pääse ilmehtimään ja sitä kautta rypistymään.

Botuliini vaikuttaa ainoastaan lihakseen, johon aine pistetään eli sen vaikutus on erittäin paikallinen eikä se vaikuta muualla elimistössäsi. Esteettisissä hoidoissa käyttämämme määrät ovat turvallisia eikä niillä ole haittavaikutuksia. Kauneuden lisäksi hoidamme botuliinilla terveydellisiä vaivoja, kuten liikahikoilua, migreeniä ja hampaiden narskuttelua.

Miksi injektiohoitoihin Bulevardin klinikalle?

Käytämme injektiohoidoissa markkinoiden turvallisimpia ja tutkituimpia tuotteita ja injektioita antavat vain niihin koulutetut lääkärit ja hoitajat. Lääkärimme toimivat myös virallisina Restylane-kouluttajina. Injektioita antavat hoitajamme antavat Restylane- ja Restylane Vital -injektiohoitoja. Jos haluat varata ajan hoitajan injektiohoitoon, ilmoitathan asiasta aikaasi varatessa. Lisätietoja voit kysyä numerosta: 09-6811 390.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!