Kasvojen injektiohoidot

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ja esteettisten hoitojen tekijämme ovat alallaan Suomen johtavia ammattilaisia. Kasvojen injektiot ovat erikoisosaamisaluettamme.

Häiritsevätkö huolirypyt, kaipaatko kulmillesi kohotusta? Näihin ja muihin sinua askarruttaviin ulkonäköasioihin löydät avun turvallisista täyteaine- ja botuliinipistoshoidoistamme. Lähtökohtanamme on aina mahdollisimman luonnollinen, sinun toiveidesi mukainen lopputulos.

Injektiohoidot tehdään klinikallamme aina injektiokoulutetun lääkärin tai sairaanhoitajan toimesta. Käytämme ainoastaan tutkittuja ja korkealaatuisia valmisteita.

Mehiläinen Bulevardilla kasvojen injektiohoitoja antavat plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Sari Levänen, esteettisiin injektiohoitoihin erikoistunut lääkäri Tomi Miettinen, ja plastiikkakirurgit Stephan Dietz, Patrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

Verkkoajanvarauksessa löydät vapaat ajat injektiohoitaja Sari Leväselle valitsemalla erikoisalaksi “Injektiohoitaja” ja lääkäreiden ajat löydät valitsemalla erikoisalaksi “Plastiikkakirurgia” ja vastaanottajaksi haluamasi lääkäri.

TÄYTEAINEET

Täyteaineet kohentavat luonnollisesti kasvojesi piirteitä ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä: voimme mm. vähentää juonteitasi, lisätä huultesi täyteläisyyttä, silottaa kasvojesi piirteitä, lisätä volyymiä sekä parantaa ihosi kimmoisuutta.

Täyteaineita voidaan käyttää mm.:

 • huulten muotoiluun ja syväkosteutukseen
 • nenän ja suupielten välisten nasolabiaalijuonteiden tasoittamiseen
 • poskien korostukseen ja muotoiluun
 • nenänselän suoristamiseen
 • leukalinjan silotukseen
 • sisään painuneisiin ohimoihin
 • kämmenselkien nuorentavaan syväkosteutukseen ja volymisoimiseen
 • dekoltee-alueen tasoittamiseen
 • ihon syväkosteutukseen.

 

“Mehiläinen Bulevardille on aina hyvä tulla. Mukava henkilökunta. Rauhallinen tunnelma.”
– Asiakkaan kertomaa

Sopiiko botuliinihoito minulle?

Kun pulmanasi on kasvojesi yläosan, kuten otsan alueen uurteet tai raskaat kulmat, sopii botuliini näiden hoitamiseen mainiosti – eniten sitä käytetäänkin juuri kasvojen yläosan tasoittamiseen ja kohottamiseen.

Käytämme botuliinia mm.

 • kohottamaan kulmakarvoja
 • silottamaan otsan vaakajuonteita
 • häivyttämään silmien välisiä “sibeliusryppyjä”
 • poistamaan silmien ulkokulmien ”harakanvarpaita”
 • kaventamaan poskia
 • tiukentamaan leukalinjaa
 • silottamaan kaulan ja dekoltee-alueen ihoa.

Botuliinin vaikutukset alkavat yleensä noin kolmen päivän päästä pistämisestä ja ne kestävät 5–6 kuukautta. Botuliinitoksiinihoidossa käytetty lääkemäärä ei aiheuta haittavaikutuksia – botuliinitoksiini ei ole sen myrkyllisempää kuin muutkaan lääkkeet oikein käytettynä. Allergisia reaktioita ei myöskään ole esiintynyt.

Mitä botuliini on?

Botuliinitoksiini (tunnetaan puhekielessä botoxina) tasapainottaa kasvojesi ilmelihaksia, joka puolestaan ehkäisee erilaisista ilmeistä syntyviä ryppyjä. Botuliinihoito siis myös ennaltaehkäisee ryppyjesi muodostumista, kun kasvosi eivät pääse ilmehtimään ja sitä kautta rypistymään.

Botuliini vaikuttaa ainoastaan lihakseen, johon aine pistetään eli sen vaikutus on erittäin paikallinen eikä se vaikuta muualla elimistössäsi. Esteettisissä hoidoissa käyttämämme määrät ovat turvallisia eikä niillä ole haittavaikutuksia. Kauneuden lisäksi hoidamme botuliinilla terveydellisiä vaivoja, kuten liikahikoilua, migreeniä ja hampaiden narskuttelua.

Miksi injektiohoitoihin Mehiläinen Bulevardille?

Käytämme injektiohoidoissa markkinoiden turvallisimpia ja tutkituimpia tuotteita ja injektioita antavat vain niihin koulutetut lääkärit ja hoitajat. Lääkärimme toimivat myös virallisina Restylane-kouluttajina. Injektioita antavat hoitajamme antavat Restylane- ja Restylane Vital -injektiohoitoja. Jos haluat varata ajan hoitajan injektiohoitoon, ilmoitathan asiasta aikaasi varatessa. Lisätietoja voit kysyä numerosta: 010 414 00.

Tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!

Verkkoajanvarauksessa löydät vapaat ajat injektiohoitaja Sari Leväselle valitsemalla erikoisalaksi “Injektiohoitaja” ja lääkäreiden ajat löydät valitsemalla erikoisalaksi “Plastiikkakirurgia” ja vastaanottajaksi haluamasi lääkäri.