Maksuton konsultaatio

Mietityttääkö sinua jokin ulkonäköösi liittyvä asia? Mitä asialle voi tehdä ja kenen asiantuntijan vastaanotolle kannattaa hakeutua? Olet lämpimästi tervetullut sairaanhoitajamme Sari Leväsen maksuttomaan konsultaatioon keskustelemaan ja kuulemaan eri vaihtoehdoista. 

Sari työskentelee tiimissämme, johon kuuluvat Suomen johtavat esteettisten hoitojen ja plastiikkakirurgian osaajat. Sarin kanssa voit keskustella sitoumuksetta mieltäsi askarruttavista asioista.

Bulevardin klinikalla on yli 20 vuoden kokemus esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta. Meiltä saat aina lääketieteellisesti tutkittua, turvallista ja ajankohtaisinta tietoa yksilöllisistä hoitomuodoista. Meillä olet parhaissa käsissä.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.

Kun siirryt alla olevasta linkistä verkkoajanvaraukseen, valitse erikoisalaksi alasvetovalikosta
“Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja”

Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

 

Tule maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon!

Kerro meille toiveistasi ja me kerromme sinulle mahdollisuuksista.

Kun siirryt alla olevasta linkistä verkkoajanvaraukseen, valitse erikoisalaksi alasvetovalikosta
“Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja”