Hörökorvaleikkaus

Mehiläinen Bulevardi on yksityissairaala Helsingin sydämessä. Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Hörökorvaleikkaukset ovat erikoisosaamisaluettamme.

Hörökorvaisuus on korvalehden kehityshäiriö, jossa korvanlehden poimut jäävät liian suoriksi tai rusto-osa on liian suuri. Teemme hörökorvaleikkauksia kaiken ikäisille, pienistä lapsista aikuisiin. Varaa aikasi konsultaatioon, jossa suunnittelemme juuri sinulle sopivat toimenpiteet.

MAKSUTON KONSULTAATIO – KERRO TOIVEISTASI ASIANTUNTIJALLEMME

Tarjoamme sinulle maksuttoman plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaation, jossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.Konsultaatiokäynnillä kysymyksiisi vastaa plastiikkakirurginen sairaanhoitajamme Sari Levänen. Sarilla on yli 15 vuoden kokemus esteettisistä hoidoista sekä esteettisestä ja korjaavasta plastiikkakirurgiasta.

”Kiitos Sari konsultoinnista! Nämä ovat joskus hieman arkoja asioita, mutta Sarin asenne ja ystävällisyys on todella kohdallaan!” – Asiakkaan kertomaa

KIRURGIMME – NÄISSÄ KÄSISSÄ SYNTYY KAUNIITA LOPPUTULOKSIA

Bulevardin klinikalla hörökorvaleikkauksia tekevät Suomen johtavat plastiikkakirurgit, kuten Stephan Dietz, Patrik Lassus ja Kaarlo Ståhlberg.

HÖRÖKORVALEIKKAUS

Mitä hörökorvaleikkauksessa tapahtuu?

Teemme leikkauksen joko paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa, riippuen toimenpiteen laajuudesta – lapset leikkaamme aina nukutuksessa. Leikkausarpi tulee huomaamattomasti korvalehden takapinnalle.

Kuinka nopeasti toivun leikkauksesta?

Pääset leikkauksesta kotiin samana päivänä. Korvasidosta pidetään yleensä 2–3 viikkoa. Tarvittaessa leikkaus voidaan tehdä uudestaan, mutta suurimmalla osalla uusintaleikkausta ei kuitenkaan tarvita.

Tule ilmaiseen sairaanhoitajan konsultaatioon!

Kerro meille toiveistasi ja me kerromme sinulle mahdollisuuksista.