Plastiikkakirurgia

Mietityttääkö jokin kasvojesi tai vartalosi ulkonäössä? Plastiikkakirurgimme ovat Suomen johtavia esteettisen ja korjaavan kirurgian osaajia. Teemme lisäksi mminjektiohoitoja.

Sinun toiveesi ja ajatuksesi ovat lähtökohtana keskustelulle. Vastaanotolla kerromme eri vaihtoehdoista. Tavoitteena on aina mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Saammekin asiakkailtamme paljon kiitosta luonnollisen kauniista hoitojen ja leikkausten lopputuloksista.

Lääkäreillämme on vuosien ja tuhansien leikkausten kokemus. Hoitotiimimme on kokenut ja pitkään yhdessä toiminut. Kaikki hoitomme perustuvat turvallisiin ja tutkittuihin lääketieteen menetelmiin.

Meille on erityisen tärkeää, että koet olosi turvalliseksi. Mikäli haluat tarkempaa tietoa ennen konsultaation varaamista, voit soittaa numeroon: 010 414 00. Päätökset hoidosta tehdään aina konsultaation perusteella. Konsultaatio on sitoumukseton.

Plastiikkakirurgin konsultaatio alk. 130 €
Plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatio on maksuton

Huomioithan, että kaikkien plastiikkakirurgiemme ajat eivät ole varattavissa verkkoajanvarauksen kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: 010 414 00.

Lämpimästi tervetuloa Mehiläinen Bulevardin hyvään hoitoon!

Otathan vastaanotolle tullessasi mukaan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (passi,ajokortti tai henkilökortti) ja muista myös Kela-kortti, niin saat mahdollisen suorakorvauksen heti maksamisen yhteydessä.