Bulevardin klinikan sairaala-yksikössä on suoritettu leikkauksia vuodesta 2001 lähtien.

Kirurgimme ovat tunnettuja alansa osaajia. Henkilökuntamme on kokenutta. Käytössämme on leikkausten check-listat parhaan mahdollisen potilasturvallisuuden varmistamiseksi. Bulevardin klinikalla on ISO9001-laatustandardi. Sairaala-tilamme ovat modernit ja viihtyisät. Olemme panostaneet erityisesti viihtyisiin tiloihin ja yksilölliseen palveluun.

Teemme useiden eri erikoisalojen leikkauksia. Leikkaukset teemme nykyään pääsääntöisesti lyhytkirurgisina eli potilas pääsee kotiin jo samana tai heti seuraavana päivänä. Tämä on mahdollista modernien leikkaustekniikoiden, anestesiamenetelmien ja hyvin kipulääkkeiden ansiosta. Olemme jo vuosikymmenten ajan keskittyneet alan uusimpien teknisten laitteiden hyödyntämiseen kirurgiassa, kuten laser- ja tähystyskirurgiassa.

Kuntoutuksella on merkittävä osa monestaa leikkauksesta paranemisessa. Kuntoutus on suunniteltu siten, että paluu normaaliin elämään ja harrastuksiin olisi mahdollisimman nopeaa leikkauksen jälkeen. Leikkauskuntoutus koostuu usein leikkauksen jälkeisestä fysioterapiasta ja omaharjoittelusta. Joissakin tapauksissa kuntoutus alkaa jo ennen leikkausta. Leikkauspäivänä fysioterapeutti antaa kuntoutujalle henkilökohtaisen ohjauksen ja kirjalliset ohjeet kolmen viikon omatoimista harjoittelua varten. Samalla fysioterapeutti arvioi apuvälineiden tarpeen ja tarvittaessa järjestää ne. Kolmen viikon kuluttua leikkauksesta fysioterapeutti tapaa kuntoutujan ja arvioi jatkokuntoutuksen ja mahdollisten tukien tarpeen. Tarvittaessa fysioterapeutti konsultoi hoitavaa lääkäriä. Kuntoutusmenetelmämme perustuvat viimeisimpään tutkimustietoon ja käytäntöihin. Kehitämme myös itse uusia menetelmiä ja tapoja dokumentoida kuntoutustuloksia.

Leikkauksen jälkeen soitamme potilaalle ja varmistamme, että toipuminen on lähtenyt odotetusti käyntiin. Palveluumme kuuluu lisäksi maksuton puhelinneuvonta sekä ompeleiden poisto. Useimpien leikkausten jälkeen tarvitaan kirurgin jälkitarkastus sekä mahdollinen fysioterapeutin aika.