Asiakasreferenssi: Eva Wahlström

Eva Wahlström on menestynyt ammattilaisnyrkkeilijä ja Bulevardin klinikan pitkäaikainen asiakas. Evan mukaan Bulevardin klinikan palvelu on mutkatonta, asiantuntevaa ja hoitoon pääsee nopeasti. “Jokaista potilasta kohdellaan kuin hän olisi klinikan ainoa potilas ja asiat selvitetään perin pohjin”, Eva kiittelee.

Lähes kymmenvuotisen hoitosuhteen aikana Eva onkin saanut Bulevardin klinikalta apua monenlaisiin vaivoihin: hänen molemmat kyynärpäänsä ja toinen ranteensa on operoitu, hän on saanut kortisonipistoksia, käynyt fysioterapiassa ja saanut apua selkä- ja leukavaivoihin. Kilpailuja varten tarvittavat magneettikuvat ja verikokeet hoituvat nekin Bulevardin klinikalla. Eva sanoo Bulevardin klinikalla olleen suuri rooli siinä, että hänen ammattilaisuransa on jatkunut näin pitkään.

Jo vuosia Evan luottolääkäri on ollut Carl “Kalle” Lybäck. “Kalle Lybäck on ollut mukana monissa tilanteissa ja aina olen voinut luottaa häneltä saamaani apuun”, sanoo Eva. Eva painottaa myös lääkärin henkistä tukea. Esimerkiksi ennen EM-kisoja Eva kärsi rajusta vatsataudista. Pitkä puhelinkeskustelu Carl Lybäckin kanssa vakuutti Evan siitä, että hän pystyy nousemaan kehään. Tuki kantoi pitkälle, ja Eva voitti ensimmäisenä suomalaisena naisena Euroopan mestaruuden. Vuonna 2015 Evasta tuli ensimmäinen ammattilaisnyrkkeilyn maailmanmestaruuden voittanut suomalainen. Eva on tämän jälkeen säilyttänyt mestaruusvyönsä vuonna 2016 ja vuonna 2017.

Bulevardin klinikka jatkaa Evan kannustamista ja kiittää edelleen jatkuvasta yhteistyöstä!

Kuvassa Eva ja luottolääkärinsä Carl Lybäck.