Mammografia

Bulevardin klinikka on suomalainen yksityinen lääkäriasema ja sairaala Helsingin sydämessä. Röntgenlääkärimme ovat maan johtavia mammografian ja ultraäänitutkimuksen osaajia. Heidän ammattitaidollaan pystytään selvittämään rintasyöpään liittyvät asiat luotettavasti.

Mammografia on rinnan röntgenkuvaus, jonka avulla tutkitaan rinnan kasvaimia ja muutoksia. Ultraäänitutkimus on kivuton mammografiaa täydentävä tutkimus, jonka lääkäri tekee mammografiakuvien tarkastelun jälkeen.

Käytämme pääsääntöisesti yhdistelmätutkimusta (mammografia ja ultraäänitutkimus), sillä se lisää huomattavasti tutkimuksen tarkkuutta.

Mammografia ja ultraääni ovat avainasemassa aikaisen rintasyövän toteamisessa ja auttavat vähentämään rintasyöpään kuolleisuutta.

Käytössämme on uusinta tekniikkaa edustava suoradigitaalinen mammografialaite (kotimainen Planmedin valmistama Clarity).

MAMMOGRAFIA  – VARAA AIKASI ASIANTUNTIJALLEMME

Varaa aika mammografiaan soittamalla 09 6811 390. Vastaanoton pituus on 20 minuuttia.

Mammografia- ja ultraäänitutkimuksia Bulevardin klinikalla tekevät röntgenlääkärimme Hilkka Lappalainen ja Eero Puntila. Sekä Hilkalla että Eerolla on yli 15 vuoden kokemus mammografia- ja ultraäänitutkimuksista.

Erinomainen, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu.”  -Asiakaspalaute 03/2018

“Palvelu on erittäin hyvää ja tunnelma klinikalla on miellyttävä. Tulen ehdottomasti uudelleen ja olen suositellut klinikkaa lämpimästi myös ystävilleni.” -Asiakaspalaute 03/2018

HINTA – MITÄ MAMMOGRAFIA MAKSAA?

Mammografia ja rintojen ultraääni 190 € (Kela-korvauksen jälkeen 164 €)
Mammografia 120 € (Kela-korvauksen jälkeen 102 €)

Hintoihin lisätään 20,50 euron toimistomaksu (sis. eReseptin).

Mammografia on sädetutkimus, ja siihen tulee olla lääkärin lähete.

YLEISIÄ OHJEITA MILLOIN ALOITTAA MAMMOGRAFIASSA KÄYNTI

Nainen, jolla on keskiarvoinen riski saada rintasyöpä.
Moni nainen aloittaa mammografiassa käynnin täytettyään 40 ja käy vuosittain tai kahden vuoden välein. Riski sairastua rintasyöpään lähtee nousuun 40 vuoden iässä. Riski on korkeimmillaan 50-60 -vuotiaana ja säilyy korkealla tasolla ainakin 85-vuotiaaksi saakka. Suomessa järjestetään rintasyövän seulonnat yli 50-69-vuotiaille kahden vuoden välein.

Nainen, jolla on korkea riski saada rintasyöpä.
Tähän ryhmään kuuluva nainen saattaa hyötyä mammografiasta jo alle 40-vuotiaana. Keskustele lääkärisi kanssa henkilökohtaisesta riskistäsi. Riskitekijät, kuten perinnöllisyys, voivat vaikuttaa siihen, että lääkärisi suosittelee magneettitutkimusta yhdistettynä mammografiaan.

Lämpimästi tervetuloa Bulevardin klinikalle hyvään hoitoon!

Hinnasto

Mammografia 120 € (Kela-korvauksen jälkeen 102€)
Mammografia ja rintojen ultraääni 190 € (Kela-korvauksen jälkeen 164€)