4D-ultraäänitutkimus

4D-ultraäänitutkimus antaa sinulle tarkkaa ja luotettavaa tietoa raskaudestasi ja vauvastasi/vauvoistasi. Käytössämme olevalla uudella 4D-ultraäänilaitteella saamme aiempaa tarkempia ja moniulotteisempia kuvia. Tutkimuksen suorittaa alan pioneeri, dos. Bruno Cacciatore.

Unknown-10

Milloin 4D-tutkimus voidaan tehdä?

Voit tulla 4D-tutkimukseen jo varhaisraskaudessa, viikosta 5+ lähtien. Sikiökaikuja kuulemme 6+ viikosta alkaen ja sikiön anatomian näemme aiempaa aiemmin, viikolla 11. Ensimmäisen raskauskolmanneksen riskiseulatutkimuksessa näemme jo hyvin tarkkaa kuvaa vauvastasi. Rakenneultraäänitutkimuksen voimme tehdä viikosta 18+ alkaen.

Mitä rakenneultraäänitutkimuksessa tapahtuu?

Paras aika rakenneultralle on viikoilla 20–24. Jos haluat mahdollisimman selkeät ultraäänikuvat vauvasi piirteistä, kannattaa tutkimukseen tulla viikoilla 24–28.

Tutkimme sikiön rakenteen lisäksi istukan sijainnin ja verenkierron. Mittaamme kohdunkaulasi pituuden ja tutkimme, onko sinulla riski ennenaikaisen synnytykseen.

Ultraäänitutkimuksen näkyvyys heikkenee 30. raskausviikon jälkeen vauvan kasvaessa. Loppuraskaudessa tutkimme 4D-laitteella sikiön koon, voinnin sekä istukan toiminnan. Heikkenevä näkyvyys ei vaikuta tutkimustulosten luotettavuuteen.

Tallennamme kaikki 2D-, 3D- ja 4D-kuvat digitaalisesti, saat ne mukaasi veloituksetta muistitikulla.

Pyrimme aina 4D-rakenneultraäänitutkimuksen yhteydessä saamaan mahdollisimman hyvät kuvat vauvasta (mm. kasvot näkyvissä). Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että tutkimus etenee vauvan ehdoilla, ja lopulliset kuvat ovat riippuvaisia mm. siitä missä asennossa vauva kuvaushetkellä on. Vauvan asennon lisäksi myös äidin mahdolliset paksut vatsanpeitteet saattavat heikentää kuvan laatua ja tarkkuutta.

Haluamme, että asiakkaamme ovat 100% tyytyväisiä 4D-rakenneultraäänitutkimukseemme. Jos vauvan asennosta johtuen olette tyytymättömiä kuviin, Dos. Bruno Cacciatore toteuttaa uuden kuvauksen hintaan 100€.

Hintoihin lisätään 19 euron toimistomaksu.

Hinnasto

Alkuraskauden käynti ja 4D-ultraääni < 10 viikkoa (SV-korvaus: lääkäri) 179 € (omavastuuhinta 162,50 €)
Alkuraskauden käynti ja 4D-ultraääni 10-14 viikkoa (SV-korvaus: lääkäri + UÄ) 240 € (omavastuuhinta 205 €)
Sikiön rakenne 4D-ultraääni 18-21+6 viikkoa (SV-korvaus: lääkäri + UÄ) 280 € (omavastuuhinta 241 €)
Sikiön rakenne 4D-ultraääni yli 22 viikkoa (SV-korvaus: lääkäri) 280 € (omavastuuhinta 243 €)
Gynekologinen 4D-ultraääni ja vastaanottokäynti 280 € (omavastuuhinta 234 €)