Tatuoinnin poisto

Harmittavista tatuoinneista on mahdollista päästä eroon – teemme turvallisella ja tehokkaalla Nd:YAG-laserilla tatuointien lisäksi kestopigmentaatioiden poistoja sekä kasvojen että vartalon alueelta. Varaa aikasi koehoitoon, jossa kartoitamme tatuoinnissasi käytetyt värit ja niiden laadun sekä näiden perusteella hoitokertojen määrän.

Mitä tatuoinnin poistossa tapahtuu?

Laser hajottaa väripigmentit mikroskooppisen pieniin osiin. Väripigmentit poistuvat verenkierron ja aineenvaihdunnan kautta elimistöstä. Elimistömme pystyy poistamaan kehosta vain tietyn määrän väripigmenttiä kerrallaan, joten siksi usein tarvitaan useampi hoitokerta – usein 3–8 kertaa.

Laserointia varten ihosi puudutetaan, jolloin et tunne varsinaista kipua hoidon aikana. Tatuointisi vaalenee joka hoidon jälkeen ja uusintakäsittelyn voi tehdä aina 6–8 viikon jälkeen, jolloin edellisen käsittelyn väripigmentit ovat poistuneet elimistöstäsi.

Miten nopeasti toivun operaatiosta?

Välittömästi hoidon jälkeen ihosi on punoittava ja turvonnut hoidetulta alueelta, mutta se laskee muutaman tunnin kuluessa. Ihoosi ei tule arpea, sillä laser hajottaa vain väripigmenttiä ihoasi rikkomatta.

Hintoihin lisätään 20,50 euron toimistomaksu (sis. eReseptin).

Hinnasto

Tatuoinnin poisto alk. 193 € alv 0 %, 239 € alv 24 %
Kestopigmentoinnin poisto alk. 193 € alv 0 %, 239 € alv 24 %