Silmäluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on vaivaton operaatio, jolla on kuitenkin selkeät vaikutukset ulkonäköösi. Raskaat silmäluomet voivat ulkonäöllisten syiden lisäksi olla fyysinen vaiva, sillä roikkuvat yläluomet voivat peittää osan näkökentästäsi. Varaa aikasi konsultaatioon, jossa mietimme sinulle parhaiten sopivat toimenpiteet ja leikkaustavat.

Mitä yläluomileikkauksessa tapahtuu?

Yläluomileikkaus on melko nopea ja helppo toimenpide, jonka teemme yleensä paikallispuudutuksessa. Leikkausarpi tulee yläluomen poimun kohdalle, joka vaalenee varsin huomaamattomaksi. Melko usein laskeutuneisiin yläluomiin liittyy myös löysä otsan iho, joka laskee kulmakarvoja entistä alemmas ja painaa silmien yllä olevaa ihoa silmien päälle. Yläluomileikkaukseen voidaankin yhdistää otsan kohotusleikkaus.

Mitä alaluomileikkauksessa tapahtuu?

Alaluomileikkaus tehdään yleensä paikallispuudutuksessa. Kiristämme alaluomen löysää ihoa ja sulkijalihasta. Jos vaivanasi ovat silmäpussit, voimme joko kiristää tai vapauttaa alaluomen rakenteita ja tarvittaessa poistaa, lisätä tai siirtää rasvakudosta. Voimme yhdistää toimenpiteeseen keskikasvojen kohotuksen, jolla saamme usein parhaimman tuloksen.

Kuinka nopeasti toivun leikkauksesta?

Useimmiten pääset kotiin jo leikkauspäivänä. Ompeleet poistamme viikon päästä ja turvotus ja mustelmat laskevat noin kolmessa viikossa. Silmäluomesi asettuvat puolen vuoden kuluessa lopulliseen muotoonsa ja leikkausarvet vaalenevat lähes huomaamattomiksi.

Hintoihin lisätään toimistomaksu 18 €.

Hinnasto

Silmäluomet (ylä), paikallispuudutus, poliklinikka 1 545 € alv 0 %, 1 916 € alv 24 %
Silmäluomet (ylä), paikallispuudutus 1 680 € alv 0 %, 2 083 € alv 24 %
Silmäluomet (ala), paikallispuudutus 2 895,50 € alv 0 %, 3 590,42 € alv 24 %
Silmäluomet (ala), nukutus 3 687,75 € alv 0 %, 4 572,81 € alv 24 %
Riippuluomet, paikallispuudutus 2 258 € alv 0 %, 2 780 € alv 24 %
Riippuluomet, nukutus 2 998 € alv 0 %, 3 717 € alv 24 %