Kasvojen injektiohoidot

Häiritsevätkö huolirypyt, kaipaatko kulmillesi kohotusta? Näihin ja muihin sinua askarruttaviin ulkonäköasioihin löydät avun turvallisista täyteaine- ja botuliinipistoshoidoistamme. Lähtökohtanamme on aina mahdollisimman luonnollinen, sinun toiveidesi mukainen lopputulos.

Injektiohoidot tehdään klinikallamme aina injektiokoulutetun lääkärin tai sairaanhoitajan toimesta. Käytämme ainoastaan tutkittuja ja korkealaatuisia valmisteita.

Lue Muotikuiskaaja-bloggaajan käynnistä täyteainehoidossa Bulevardin klinikalla täältä.

Mitä täyteainepistoksilla hoidetaan?

Täyteaineet kohentavat luonnollisesti kasvojesi piirteitä ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä: voimme mm. vähentää juonteitasi, lisätä huultesi täyteläisyyttä, silottaa kasvojesi piirteitä, lisätä volyymiä sekä parantaa ihosi kimmoisuutta.

Täyteaineita voidaan käyttää mm.:

 • huulten muotoiluun ja syväkosteutukseen
 • nenän ja suupielten välisten nasolabiaalijuonteiden tasoittamiseen
 • poskien korostukseen ja muotoiluun
 • nenänselän suoristamiseen
 • leukalinjan silotukseen
 • sisään painuneisiin ohimoihin
 • kämmenselkien nuorentavaan syväkosteutukseen ja volymisoimiseen
 • dekoltee-alueen tasoittamiseen
 • ihon syväkosteutukseen.
023_Before_Logo023_After_Logo

Naiselle on tehty kosteuttava Restylane Skinboosters -hoito kasvojen ja huulten alueelle.

Mitä täyteaineet ovat?

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se mm. pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitoen itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista ja juonteita.

Käyttämämme täyteaineet ovat ihon omaa hyaluronihappoa muistuttavaa geeliä. Se häivyttää ikääntymisen merkkejä pehmentämällä ja täyttämällä ryppyjä sekä parantaa ihosi kosteustasapainoa. Pistoshoitojen tulokset eivät ole lopullisia: vaikutus kestää 6–12 kk, aineesta ja hoidettavasta alueesta riippuen. Aine hajoaa itsestään ja poistuu kehosta luonnollisesti, joten hoidolla ei ole haittavaikutuksia. Hoidamme vain tutkituilla ja turvallisilla tuotteilla.

011_Fullface_Before_HR011_Fullface_After_HR

Miehen iholla on hoidettu nasolabialijuonteet, silmänalusalue sekä leukalinja.

Sopiiko botuliinihoito minulle?

Kun pulmanasi on kasvojesi yläosan, kuten otsan alueen uurteet tai raskaat kulmat, sopii botuliini näiden hoitamiseen mainiosti – eniten sitä käytetäänkin juuri kasvojen yläosan tasoittamiseen ja kohottamiseen.

Käytämme botuliinia mm.

 • kohottamaan kulmakarvoja
 • silottamaan otsan vaakajuonteita
 • häivyttämään silmien välisiä “sibeliusryppyjä”
 • poistamaan silmien ulkokulmien ”harakanvarpaita”
 • kaventamaan poskia
 • tiukentamaan leukalinjaa
 • silottamaan kaulan ja dekoltee-alueen ihoa.

Botuliinin vaikutukset alkavat yleensä noin kolmen päivän päästä pistämisestä ja ne kestävät 5–6 kuukautta. Botuliinitoksiinihoidossa käytetty lääkemäärä ei aiheuta haittavaikutuksia – botuliinitoksiini ei ole sen myrkyllisempää kuin muutkaan lääkkeet oikein käytettynä. Allergisia reaktioita ei myöskään ole esiintynyt.

Mitä botuliini on?

Botuliinitoksiini (tunnetaan puhekielessä botoxina) tasapainottaa kasvojesi ilmelihaksia, joka puolestaan ehkäisee erilaisista ilmeistä syntyviä ryppyjä. Botuliinihoito siis myös ennaltaehkäisee ryppyjesi muodostumista, kun kasvosi eivät pääse ilmehtimään ja sitä kautta rypistymään.

Botuliini vaikuttaa ainoastaan lihakseen, johon aine pistetään eli sen vaikutus on erittäin paikallinen eikä se vaikuta muualla elimistössäsi. Esteettisissä hoidoissa käyttämämme määrät ovat turvallisia eikä niillä ole haittavaikutuksia. Kauneuden lisäksi hoidamme botuliinilla terveydellisiä vaivoja, kuten liikahikoilua, migreeniä ja hampaiden narskuttelua.

Miksi pistoshoitoihin Bulevardin klinikalle?

Käytämme pistoshoidoissa markkinoiden turvallisimpia ja tutkituimpia tuotteita ja pistoksia antavat vain niihin koulutetut lääkärit ja hoitajat. Lääkärimme toimivat myös virallisina Restylane-kouluttajina, joten asiakkaanamme voit olla varma, että olet osaavissa käsissä. Pistoshoitajamme antavat vain Restylane ja Restylane Vital pistoshoitoja. Pistoshoitajiemme antamien toimenpiteiden hinnat ovat merkitty hinnastoon sanoilla “hoitajan antamana”. Jos haluat varata ajan hoitajan pistoshoitoihin ilmoitathan asiasta aikaasi varatessa.

Tarjoamme sinulle maksuttoman sairaanhoitajan konsultaatioajan, jossa voit miettiä yhdessä ammattilaisen kanssa juuri sinulle sopivia toimenpiteitä. Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään. Varaa aikasi numerosta (09) 6811 390.

Alla olevat hinnat alv 24 %. 

Hinnasto

Restylane täyteainehoito, 1 ml, lääkärin tekemänä alk. 530 €
Restylane Skinboosters syväkosteutushoito, 1-3 ml, lääkärin tekemänä alk. 455 €
Restylane täyteainehoito, 1 ml, sairaanhoitajan tekemänä (ilmoitathan aikaasi varatessa haluavasi ajan sairaanhoitajalle) alk. 380 €
Restylane Skinboosters syväkosteutushoito, 1-3 ml, sairaanhoitajan tekemänä (ilmoitathan aikaa varatessa haluavasi ajan sairaanhoitajalle) alk. 305 €
Botox kasvojen hoito, lääkärin tekemänä, 1 ml esim. otsa alk. 406 €
Botox liikahikoilun tai migreenin hoitoon, lääkärin tekemänä alk. 233 € + lääkkeen hinta
Azzalure botuliinitoksiinihoito, lääkärin tekemänä alk. 473 €