Laserhionta

Näyttääkö ihosi samealta ja väsyneeltä? Laserilla pääsemme vaikuttamaan ihon syvempiin kerroksiin ja muutoksiin, kuten ryppyihin ja arpiin. Laserhionnat Bulevardin klinikalla tekee aina lääkäri. 

 

Mitä laserhionnassa tapahtuu?

Hoitoa varten puudutamme ihosi, jolloin et tunne kipua. Halutessasi voimme nukuttaa sinut toimenpidettä varten. Hiilidioksilaserhionta soveltuu lähinnä kasvojen alueen arpien hiontaan, joissain tapauksissa voimme käyttää sitä myös ryppyjen hoitoon. Laserhionta kestää 15 minuutista 2 tuntiin riippuen hoidettavan ihoalueen koosta ja kotiin pääset heti sen jälkeen, jos toimenpide on tehty puudutuksessa.

Miten nopeasti toivun kuorinnasta ja laserhionnasta?

Lopputuloksen kannalta jälkihoito on ratkaisevassa osassa, koska uuden ihon muodostuminen voi jatkua 1–2 viikon ajan. Viikko hoidon jälkeen sinun tulee välttää liiallista hikoilua ja 3–6 kuukauden ajan sinun tulee suojata ihosi hyvin auringolta ja pakkaselta. Ihon paranemisprosessi kestää noin vuoden ajan jonka jälkeen lopullinen tulos on nähtävissä.

Alla olevat hinnat ovat alv 0 %, mikäli ei erikseen mainittu. Esteettisiin hoitoihin, toimenpiteisiin ja leikkauksiin lisätään alv 24 %.

Hinnasto

Hionta (arpi, ryppy, juonne, jne.) alk 640 € alv 0 %, 794 € alv 24 %